Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για τον Eljif Elmas ο Klopp σύμφωνα με τον Ahmet Ercanlar

Ενδιαφέρεται για τον Eljif Elmas ο Klopp σύμφωνα με τον Ahmet Ercanlar

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ahmet Ercanlar ισχυρίστηκε ότι ο Jurgen Klopp τηλεφώνησε προσωπικά στον αστέρα της Napoli, τον μεσοεπιθετικό Eljif Elmas, για μια πιθανή μετακίνηση στο Anfield.

Τα δημοσιεύματα μπορεί να αποτελέσουν έκπληξη για τους οπαδούς των Reds, με τον σύλλογο να έχει συνδεθεί έντονα με τον Jude Bellingham της Borussia Dortmund και τον Enzo Fernandez της Benfica τις τελευταίες εβδομάδες.

Μάλιστα, ο Klopp ρωτήθηκε για τον Bellingham πριν από την αναμέτρηση της Liverpool με την Aston Villa την Boxing Day. Ο ίδιος απάντησε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Είχε ένα απολύτως εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι καλός σε τόσα πολλά πράγματα. Τα πράγματα που μπορεί ήδη να κάνει είναι δύσκολα να τα μάθει και τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει είναι εύκολα να τα μάθει».

Ο Γερμανός, λοιπόν, είναι ξεκάθαρος θαυμαστής του ταλέντου του 19χρονου, εν μέσω ισχυρισμών του ισπανικού πρακτορείου Defensa Central ότι οι Reds έχουν ήδη καταθέσει προσφορά 130 εκατομμυρίων λιρών για τις υπηρεσίες του.

Όμως η Liverpool φαίνεται ότι εξακολουθεί να εξετάζει εναλλακτικές επιλογές – και αυτή η αναζήτηση μπορεί κάλλιστα να την έχει οδηγήσει στον Elmas. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ahmet Ercanlar, ο οποίος ασχολείται με το τουρκικό ποδόσφαιρο, ο Klopp επικοινώνησε με τον 23χρονο μέσο της Napoli ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ο Ercanlar ισχυρίζεται: «Ο Klopp επικοινώνησε με τον Eljif Elmas και του είπε ότι ήθελε να τον δει στην Liverpool. Αν γίνει αυτή η μεταγραφή, η Fenerbahce θα πάρει επίσης ένα μερίδιο».
Ο διεθνής Σκοπιανός άφησε την πατρίδα του για να ενταχθεί στη Fenerbahce το 2017 και πραγματοποίησε 47 συμμετοχές πριν μετακομίσει στη Napoli το 2019. Κατά τη διάρκεια εκείνης της χρονιάς, βοήθησε επίσης τη χώρα του να προκριθεί στο Euro 2020 -την πρώτη της μεγάλη διοργάνωση- και αναδείχθηκε Σκοπιανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς.

Ενδιαφέρεται για τον Eljif Elmas ο Klopp σύμφωνα με τον Ahmet Ercanlar
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com