Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Villa Park

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Villa Park

Ικανοποιημένος με το διπλό της ομάδας του και την κορυφαία εμφάνιση που πραγματοποίησε, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος, δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά το διπλό με 1-3 στην έδρα της Aston Villa.

Ο Γερμανός μίλησε για τον αγώνα και την εμφάνιση:

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι – ήμασταν πολύ καλοί – μου άρεσε αυτό που είδα. Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας στο δεύτερο ημίχρονο – έπρεπε να περάσουμε αυτό το τεστ και το κάναμε. ”

“ Ήταν κορυφαία εμφάνιση σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Η Villa είχε τις στιγμές της, αλλά ήμασταν πολύ καλοί. Μου άρεσε αυτό που είδα. Είπαμε στα παιδιά στο ημίχρονο που μπορούσαμε να πάμε καλύτερα και το μόνο πρόβλημα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο που χάσαμε τη συγκέντρωση μας ξαφνικά. ”

“ Η Villa πίεζε σκληρά, σε ένα εντός έδρας παιχνίδι που είναι φυσιολογικό, ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό, και πρέπει να ξεπεράσεις αυτές τις περιόδους. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει το τρίτο γκολ πολύ νωρίτερα, αλλά είναι μια χαρά, και μου άρεσε η φάση γύρω από το τρίτο γκολ. ”

“ Τα αγόρια έχασαν λίγη δύναμη, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο δεδομένου των αλλαγών. Όλοι εργάζονται πολύ σκληρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση.»

Για το τρίτο γκολ:

“ Μου αρέσει πολύ το τρίτο γκολ – μου αρέσει το πώς ο Darwin κατέβασε την μπάλα και το τελείωμα του Stefan – το λατρεύω. Ήταν πολύ ωραίο που μπορούσαμε να το τελειώσουμε. Αυτό έκαναν τα παιδιά. ” Είπε ο Klopp.

Για το 0-1 του Salah:

“ Η μπαλιά του Trent ήταν καταπληκτική, όπως και οι κινήσεις τους (Robertson & Salah). Συγκλονιστικό γκολ. ”

Για την απόδοση του Nunez:

“ Ο Darwin Nunez έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι. Θα σκοράρει γκολ, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Μας δίνει πολλά περισσότερα από αυτό – θα σκοράρει. Όλα θα πάνε καλά. Αυτό το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό. ”

Όσο για τον Stefan Bajcetic:

“ Η στάση και η επίγνωσή του είναι πραγματικά μεγάλη. Είναι μεγάλη χαρά να παίζεις με αυτά τα αγόρια. Το ίδιο με τον Ben Doak, τον Bobby Clark – το μέλλον είναι λαμπρό, αλλά τα αγόρια ταιριάζουν όταν όλα λειτουργούν καλά – το έδειξαν απόψε. ”

“ Δεν ανησυχεί για τίποτα. Απλώς παίζει ποδόσφαιρο και το κάνει καλά. ”

Ο Bajcetic άνοιξε λογαριασμό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com