Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε από το Villa Park και πλησίασε στην τετράδα

Πέρασε από το Villa Park και πλησίασε στην τετράδα

Επιστροφή στην Premier League με διπλό για τη Liverpool! Νέα νίκη σε Boxing Day για τη Liverpool που επικράτησε με σκορ 1-3 της Aston Villa εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Salah, van Dijk και Bajcetic, με την ομάδα του Klopp να μειώνει στους 5 βαθμούς την απόσταση από την Tottenham που βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Alisson και van Dijk να επιστρέφουν και τον Oxlade-Chamberlain να παίρνει φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds στο Villa Park.

Η πρώτη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Alisson να μπλοκάρει σταθερά την προσπάθεια του Watkins.

Το σκορ όμως άνοιξε από τους Reds στο 5’ με τον Mo Salah, ο οποίος εκτέλεσε τον Olsen από κοντινή απόσταση με μια επαφή, έχοντας λάβει την ασίστ του Robertson. Η φάση ξεκίνησε από εξαιρετική μπαλιά του Alexander-Arnold.

Η Villa θέλησε να απειλήσει μετά το 0-1 κι το κατάφερε ξανά με τον Watkins στο 17’, όμως και πάλι ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα, ενώ μεγάλη ευκαιρία είχε και η Liverpool στο 28’, όταν ο Chamberlain τροφοδότησε τον Nunez και εκείνος έπιασε το μονοκόμματο σουτ, αλλά δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρότι ήταν σε θέση τετ α τετ.

Οι Reds προειδοποίησαν με μια ακόμη ευκαιρία και στο 31’, με τον Salah αυτή τη φορά να μην βρίσκει εστία με το αριστερό σουτ του, όπως και ο Nunez στο 36’, η προσπάθεια του οποίου κατέληξε κόρνερ.

Η λύση δόθηκε από το συγκεκριμένο κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Trent, ο Salah γύρισε στον van Dijk, για να γράψει ο τελευταίος το 0-2 με δυνατό αριστερό σουτ.

Ο Nunez δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα ούτε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν και πάλι ο Olsen ήταν εκεί και τον νίκησε.

Β’ Ημίχρονο:

Με ακυρωθέν γκολ του Watkins και χαμένες ευκαιρίες των Mcginn και Buendia ξεκίνησε η επανάληψη.

Σπουδαία ευκαιρία έχασε και ο Salah στο 51’, όταν και πήρε τη μπάλα από το κέντρο και δεν τον έφτασε κανείς μέχρι να βρεθεί τετ α τετ με τον Olsen και να μην καταφέρει όμως να τον νικήσει αυτή τη φορά. Στο 52’ ακολούθησε και ένα καλό πλασέ του Fabinho που έφυγε άουτ.

Με τη συμπλήρωση όμως μιας ώρας, η Villa μπήκε ξανά στο ματς, με τον Watkins να σηκώνεται σωστά και να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Douglas Luiz.

Στο 66’ η Liverpool προχώρησε στις πρώτες τις αλλαγές, με τους Elliott και Keita να περνούν αντί των Oxlade-Chamberlain και Thiago.

Για κακή τύχη της Liverpool ο Nunez δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο 76’, όταν ο Salah τον έβγαλε ξανά σε θέση τετ α τετ με τον Olsen, αλλά για ακόμη μια φορά, το τελείωμα του επιθετικού ήταν απογοητευτικό.

Οι Κόκκινες αλλαγές συνεχίστηκαν και στο 79’ με τους Joe Gomez και Stefan Bajcetic να αντικαθιστούν τους Henderson και Alexander-Arnold.

Μάλιστα, οι δύο αλλαγές δύο λεπτά αργότερα είχαν συμμετοχή στο 1-3! Ο Gomez έκανε τη μπαλιά, ο Nunez την κυνήγησε μέχρι τέλους και γύρισε για τον Bajcetic, ο οποίος έκανε εξαιρετική κίνηση για να αποφύγει τον Olsen και να τελειώσει στη συνέχεια τη φάση με το αριστερό!

Δύο λεπτά μετά το 1-3, ο Nunez έχασε μια ακόμη ευκαιρία και στο 88’ παραχώρησε τη θέση του στον Ben Doak.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 78′), Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson (Bajcetic 78′), Thiago (Elliott 66′); Salah, Oxlade-Chamberlain (Keita 66′), Nunez (Doak 88′)

Πάγκος: Kelleher, Phillips, Τσιμίκας, Carvalho

Aston Villa: Olsen; Young, Konsa, Mings, Digne; Kamara, McGinn, Luiz; Bailey, Watkins, Buendia

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στη Leicester.

Πέρασμα από το Villa Park για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com