Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις για Gakpo η Liverpool!

Σε συζητήσεις για Gakpo η Liverpool!

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Cody Gakpo βρίσκεται η Liverpool, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί!

Οι Reds θέλουν να ενισχυθούν άμεσα στην επιθετική τους γραμμή, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Luis Diaz και Diogo Jota και κινούνται για την απόκτηση του άσου της PSV, ο οποίος ξεχώρισε στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή υπάρχει και από την Manchester United, με την Liverpool να θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα, ώστε να κάνει δικό της, τον συμπαίκτη του Virgil van Dijk στους Oranje, οι οποίοι έφτασαν μια ανάσα από τα ημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Οι Reds έχουν ήδη καταθέσει την πρώτη τους πρόταση στον Ολλανδικό σύλλογο. Συγκεκριμένα προσφέρουν εγγυημένα £37 εκατομμύρια για την απόκτηση του Gakpo και άλλα £13 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους, για να φτάσει το συνολικό ποσό της πρότασης τα £50 εκατομμύρια.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της PSV στην πρώτη πρόταση της Liverpool, όμως από την πλευρά της ομάδας αυτό που προκύπτει είναι ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε ένα πολύ προχωρημένο στάδιο, με αισιοδοξία για την έκβαση της μεταγραφής.

Ο Cody Gakpo ξεχώρισε στο Μουντιάλ του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com