Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aston Villa – Liverpool (preview)

Aston Villa – Liverpool (preview)

Η Premier League επιστρέφει μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, με τη Liverpool να φιλοξενείται στην έδρα της Aston Villa το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:30 ώρα Ελλάδος, στο πλαίσιο της Boxing Day.

Οι Reds θέλουν να επεκτείνουν το σερί νικών που έτρεχαν πριν τη διακοπή και να παλέψουν για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Αξιοσημείωτες είναι οι επιστροφές των Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold, οι οποίοι και θα ξεκινήσουν βασικοί, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Εκτός για ένα ακόμη παιχνίδι έχουν τεθεί οι τραυματίες, Diogo Jota, Luis Diaz, Arthur Melo, Bobby Firmino, James Milner, αλλά και οι Ibrahima Konate και Curtis Jones.

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία των Reds, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι van Dijk και Matip, με τους Robertson και Alexander-Arnold στα δύο άκρα της.

Προβάδισμα για τον χώρο του κέντρου έχουν οι Thiago, Fabinho και Henderson. Οι Salah και Nunez δεδομένα θα ξεκινήσουν και την θέση που απομένει θα την καλύψει πιθανότατα ένας εκ των Elliott και Oxlade-Chamberlain.

Απουσίες θα έχει όμως και η ομάδα του Unai Emery, η οποία δεν θα έχει στη διάθεση της, τον Emiliano Martinez που δεν έχει επιστρέψει από την άδεια του, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και τον Jacob Ramsey που παραμένει τραυματίας.

Η Villa με τον Ισπανό στον πάγκο της μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και θέλει να ανέβει στη βαθμολογία, καθώς τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 12η θέση με 18 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τους 22 των Reds.

Στον περσινό αγώνα του Villa Park, η Liverpool είχε επικρατήσει 1-2 με ανατροπή.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Για το διπλό στο Villa Park η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com