Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Jürgen Klopp

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Jürgen Klopp

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Jürgen Klopp έστειλε μέσω των social media της ομάδας, το δικό του και ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο βίντεο.

Ο Γερμανός στο μήνυμα του κάνει τον απολογισμό του 2022, εύχεται χρόνια πολλά και κοιτάζει μπροστά στο 2023 που έρχεται.

Ας δούμε τι είχε να πει: 

“ Ξέρετε πολύ καλύτερα από εμένα τι θα θέλατε να τραγουδήσετε εκείνη την ημέρα. Έχω ειδικές ταινίες που μου αρέσει να βλέπω αυτή την περίοδο του χρόνου. Το Love Actually είναι μια από αυές, είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναδούμε! ”

“ Στον τρελό κόσμο που ζούμε, είναι πολύ ωραίο να παρακολουθείς αυτού του είδους τις ταινίες όπου τα θέματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο στον πραγματικό κόσμο. ”

“ Από αθλητική πλευρά, το 2022 ήταν μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά θα έλεγα. Ξεκίνησε με τον τελικό του Carabao Cup. Ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας ήταν ξεχωριστός, τον απόλαυσα τόσο πολύ. ”

“ Έπειτα το πρωτάθλημα ήταν αρκετά θεαματικό. Ήμασταν πάλι κοντά, ξέρω ότι αυτό δεν εκτιμάται και πολύ, το καταλαβαίνω όταν πλησιάζεις. Αλλά από την πλευρά ενός προπονητή, είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. ”

«Ο τελικός του Champions League, ο κύριος Courtois είχε μια πολύ καλή μέρα. Τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά δεν αισθανθήκαμε καλά εκείνο το βράδυ, δεν αισθανθήκαμε καλάγια διαφορετικούς λόγους που δεν γνωρίζαμε ακριβώς αμέσως μετά το παιχνίδι, όταν ήμασταν ήδη πεσμένοι. ”

“ Όταν όμως ακούσαμε τις ιστορίες από τις οικογένειές μας τι συνέβη γύρω από το γήπεδο, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για λάθος λόγους. Δεν θα είναι λοιπόν ένας τελικός Champions League που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή. ”

„ Αυτό που θα θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας ήταν η επόμενη μέρα του τελικού του Champions League. Δίνεις τα πάντα και παίρνεις πολλά αλλά όχι τα πάντα. Αν αυτό δεν αξίζει μια γιορτή, θα ήταν το χειρότερο σημάδι που μπορείτε να δώσετε στον έξω κόσμο. ”

“ Και γι’ αυτό γιορτάσαμε δύο διοργανώσεις κυπέλλου, δύο κατακτήσεις κυπέλλου, δύο μεγάλες πορείες και ότι είμαστε μαζί, είμαστε ζωντανοί και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ότι μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί και να θέλουμε να δείξουμε αντίδραση με διαφορετικό τρόπο. ”

“ Αυτός ο σύλλογος είναι τόσο ιδιαίτερος και αν κάποιος δεν το ήξερε πριν, αυτή η μέρα ήταν απόδειξη αυτού. Ήταν εξαιρετικό, δεν έχω λόγια για αυτό. Τώρα που μιλάω γι’ αυτό με πιάνει ανατριχίλα. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Η νέα σεζόν ξεκίνησε, δεν λειτούργησε ακριβώς όπως περιμέναμε. Αλλά έτσι είναι η ζωή, πρέπει να αντιμετωπίσεις τις συνθήκες. ”

“ Παλέψαμε και τώρα βρισκόμαστε σε καλή απόσταση και αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι. ”

“ Είναι ημέρα Χριστουγέννων. Είναι τα Χριστούγεννα της ζωής μας και έτσι πρέπει να τα γιορτάσουμε. ”

“ Όσο μεγαλώνω, τόσο πιο γκρίζα είναι τα γένια μου, τόσο περισσότερο μοιάζω με τον Άγιο Βασίλη! Αλλά κάθε χρόνο είναι μια ξεχωριστή εποχή, ακόμα και για έναν άνδρα 55 ετών, ανυπομονώ γιατί η οικογένεια βρίσκεται όλη μαζί. ”

“ Και από εδώ πάμε ξανά, δεν μπορώ να περιμένω. Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μετά για το 2023, και να προσπαθήσουμε να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε εμείς ή άλλοι άνθρωποι το 2022 και να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να το κάνουμε την καλύτερη χρονιά της ζωής μας. Ας προσπαθήσουμε μαζί. ”

“ Καλά Χριστούγεννα! ”

Η παρέλαση στην πόλη ήταν ξεχωριστή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com