Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλήρωσε τα πολλά λάθη της και έχασε στο Etihad

Πλήρωσε τα πολλά λάθη της και έχασε στο Etihad

Εκτός Carabao Cup έμεινε η κάτοχος του θεσμού Liverpool από τη Manchester City, αφού δέχθηκε τρία πολύ εύκολα γκολ και έχασε δίκαια με 3-2.

Με το κλασσικό 4-3-3 και αρκετές απουσίες παρατάχθηκε στο Etihad η Liverpool. Το ξεκίνημα της ήταν ανάλογο των αγώνων της πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού ούσα νωθρή, απειλήθηκε μόλις στα 18 δευτερόλεπτα, όταν ο Kevin De Bruyne έβγαλε τον Haaland στη πλάτη, ο Νορβηγός είδε τον Kelleher να κάνει άστοχη έξοδο αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε πολύ ψηλά άουτ. Στιγμές μετά, ο Nunez πάτησε περιοχή, όμως ο Laporte έκοψε τη προοπτική της πρώτης απειλής της Liverpool στο παιχνίδι. Στο 6΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν πάλι, όταν ο Haaland αυτή τη φορά δημιούργησε τη φάση για τον Palmer, το πλασέ του νεαρού μεσοεπιθετικό έφυγε όμως πολύ έξω. Στο 10′ η υπεροχή της City καρποφόρησε, όταν ο De Bruyne έκανε ολομόναχος σέντρα από τα αριστερά, ο Haaland βγήκε μπροστά από τον Gomez και άνοιξε το σκορ. Το προβάδισμα των «Πολιτών» δεν κράτησε πολύ, αφού στο 20′ ο Matip έκανε μία από τις γνωστές κατεβασιές του, βρήκε τον Milner ολομόναχο στη περιοχή, αυτός έκανε το γύρισμα με τον Carvalho να φέρνει το ματς στα ίσια. Η Liverpool φάνηκε να ισορροπεί το ματς μέχρι το 36′ όταν σε διάστημα δύο λεπτών ο Kelleher σταμάτησε σε αμφότερες των περιπτώσεων τους Gundogan και Ake. Ο ρυθμός κόπηκε στο 38′ όταν ο Milner έφυγε ως τραυματίας από το γήπεδο, με τον Phillips να τον αντικαθιστά. Η πλάστιγγα έγειρε προς την μεριά των Reds από εκεί και μετά, αφού ο Nunez σε δύο περιπτώσεις δεν τελείωσε καλά τις φάσεις, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1.

Με αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Liverpool, αφού ο Fabinho αντικατέστησε τον Bajcetic και ο Oxlade-Chamerlain τον σκόρερ Carvalho. Το παιχνίδι, όμως, και πάλι δεν ξεκίνησε καλά, αφού ο Rodri βρήκε με μπαλιά τον Mahrez, με τον Αλγερινό να πλασάρει υποδειγματικά για το 2-1. Σε στιλ ενός συνηθισμένου ματς ανάμεσα σε City και Liverpool, οι Reds ισοφάρισαν αμέσως! Ο Nunez έφυγε στη πλάτη, έσπασε όμορφα στον Salah και ο Αιγύπτιος έκανε το 3/3 στα παιχνίδια με τους Cityzens τη φετινή χρονιά. Στο 56′ ο Henderson πέρασε στη θέση του Elliott, όμως τα μεσοαμυντικά λάθη δεν έφυγαν, αφού στο 57′ ο Ake ανενόχλητος στη μεγάλη περιοχή έκανε το 3-2. Στο 66′ ο Robertson δεν βρήκε στόχο με σουτ από πλάγια, ενώ στο 69′ ο Coote δεν είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ake στον Oxlade-Chamberlain μέσα στη περιοχή. Ο Keita πέρασε στο ματς στο 70′ και στο 72′ o Nunez σπατάλησε τεράστια ευκαιρία σε τετ – α – τετ. Η επόμενη φάση ήρθε στο 84′ όταν Fabinho και Kelleher είπαν «όχι» στους De Bruyne και Foden αντίστοιχα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι Reds έμειναν εκτός διοργάνωσης από τη «φάση των 16».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com