Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαρίστησε οικογένεια & Klopp ο Elliott, έμπνευση του οι Salah & Gerrard

Ευχαρίστησε οικογένεια & Klopp ο Elliott, έμπνευση του οι Salah & Gerrard

Ο Harvey Elliott, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην χριστουγεννιάτικη διαφημιστική καμπάνια της αλυσίδας αθλητικών καταστημάτων JD Sports, με δηλώσεις του, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, αναφέρθηκε στον περσινό σοβαρό τραυματισμό του, στην οικογένειά του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε τρεις ζωντανούς θρύλους της Liverpool.

«Ανυπομονούσα να επιστρέψω στο γήπεδο και να δημιουργήσω περισσότερες αναμνήσεις με την ομάδα μου. Η οικογένειά μου ήταν κοντά μου από την ημέρα που συνέβη ο τραυματισμός. Το να τους έχω δίπλα μου βοήθησε πραγματικά στην ανάρρωσή μου».
«Ανυπομονούσα να επιστρέψω σε πλήρη φυσική κατάσταση και να αγωνιστώ ξανά, για να δω το χαμόγελο στα πρόσωπά τους και να τους δείξω, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, τι είδους άνθρωπος είμαι».

Δυστυχώς, ένα μέλος της οικογένειας Elliott θα απουσιάζει αυτά τα Χριστούγεννα, με τον 19χρονο να έχει χάσει τη γιαγιά του τον Αύγουστο.
Το πρώτο γκολ του Elliott στην Premier League σημειώθηκε τις ημέρες που ακολούθησαν τα νέα για τον χαμό της γιαγιάς του, με τον μέσο να ξεσπά σε κλάματα, τόσο μετά το γκολ επί της Bournemouth όσο και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του μετά τον αγώνα.

«Το πρώτο μου γκολ ήταν γεμάτο με τόσα ανάμεικτα συναισθήματα», δήλωσε. «Ήταν συναρπαστικό, αλλά μόλις είχα χάσει τη γιαγιά μου πρόσφατα, δυστυχώς, οπότε ήταν σωστό να της το αφιερώσω».

Πέρα από την οικογένειά του, ο πρώην παίκτης της Fulham, έχει δίπλα του την πατρική φιγούρα του Jurgen Klopp. Όταν ρωτήθηκε τι του έχει διδάξει το αφεντικό των Reds, ο Elliott απάντησε: «Να είσαι ο εαυτός σου, να παίζεις με αυτοπεποίθηση και να εκφράζεις ποιος είσαι στο γήπεδο».
«Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο ήταν δίπλα μου και ο τρόπος που βελτίωσε τις ικανότητές μου στον αγωνιστικό χώρο, με έβγαλε πραγματικά από το καβούκι μου και στην πραγματική ζωή».
«Είμαι από τη φύση μου ένα εξωστρεφές άτομο και με ενθάρρυνε να δείξω αυτή την πλευρά του χαρακτήρα μου σε άτομα που δεν με γνωρίζουν πολύ καλά».
«Με ενέπνευσε και με δίδαξε πολλά εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να πω, η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί, θα μπορούσα να μιλώ για το αφεντικό για μέρες».

Όσον αφορά την παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι ζωντανοί θρύλοι της Liverpool είναι εκείνοι, οι οποίοι εμπνέουν τον Elliott, με τον Mo Salah να λειτουργεί ως συμπαίκτης και πρότυπο και τον μεγάλο αρχηγό Steven Gerrard να αποτελεί το απόλυτο είδωλό του.

«Ο Salah είναι ένας απίστευτος παίκτης και ακόμη πιο ωραίος τύπος», είπε ο Elliott. «Νιώθω πολύ τυχερός που τον έχω κοντά μου και ακολουθώ τις συμβουλές του για το πως μπορώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου».

«Το είδωλό των παιδικών μου χρόνων ήταν ο Steven Gerrard. Προφανώς ως παίκτης της Liverpool, είχα το προνόμιο να τον συναντήσω πολλές φορές».
«Μεγάλωσα ως οπαδός της Liverpool, με τον Steven να είναι παίκτης και μετά αρχηγός της Liverpool. Το να τον βλέπω να παίζει για την Liverpool και την Αγγλία αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση για μένα».

Και καθώς επιστρέφει στη δράση με τους Reds, ο Elliott σίγουρα μεγαλώνει γρήγορα.

Ευχαρίστησε οικογένεια & Klopp ο Elliott, έμπνευση του οι Salah & Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com