Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι»

Klopp: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι»

Για την ήττα-αποκλεισμό στο Etihad από την Manchester City μίλησε ο Jürgen Klopp, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, με τον Bobby Firmino να τραυματίζεται πριν τον αγώνα και τον James Milner κατά τη διάρκεια του.

Μιλώντας για το πρόβλημα του Milner είπε:

“ Του Millie είναι μόνο ένα μικρό πράγμα, ένιωσε κάτι και θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα επιδεινωθεί. Ίσως είναι στον οπίσθιο μηριαίο, δεν ξέρω. ”

Για τα υπόλοιπα προβλήματα:

“ Ο Bobby δυστυχώς τραυματίστηκε στην προπόνηση πριν από δύο μέρες. ”

“ Ο Virgil επέστρεψε μόλις χθες και θέλαμε να του δώσουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης, γιατί παίζει συνέχεια. Έπαιξε όλα τα παιχνίδια για εμάς και για την Ολλανδία, οπότε θέλαμε να του δώσουμε δύο έξτρα μέρες, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. ”

“ Ο Trent είναι άρρωστος, όπως ήταν και ο Oxlade-Chamberlain χθες, ενώ ο Konate θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα. ” Είπε ο Klopp.

Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του πρόσθεσε:

“ Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν όλα εντελώς περιττά. Είναι όμως ένα αποτέλεσμα με το οποίο πρέπει να ζήσουμε. ”

Για το αποτέλεσμα:

“ Παίξαμε με έναν σχηματισμό που δεν είχαμε παίξει για πολύ καιρό και έπρεπε να αλλάξουμε τα πλάνα μας σχεδόν στην τελευταία μας προπόνηση. Το καταλάβατε, χρειαζόμασταν χρόνο για να προσαρμοστούμε. ”

“ Στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε πραγματικά προβλήματα και αυτό σκότωσε λίγο την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μας. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν εντελώς περιττά. Είχαμε καλές περιόδους και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ επίσης. Είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να ζήσουμε με αυτό τώρα. ”

“ Ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και από τις δύο ομάδες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά όχι αρκετά καλό για να νικήσουμε τη City απόψε. Αυτό λέει κάτι αλλά όχι τα πάντα. Απλώς έτσι είναι. Υπάρχουν πολλά στοιχεία, πάνω στα οποία μπορούμε να χτίσουμε και εμείς μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε. ”

Ο Klopp με τον τραυματία, James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com