Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην αναζήτηση για νέες χορηγίες την επόμενη χρονιά η Liverpool

Στην αναζήτηση για νέες χορηγίες την επόμενη χρονιά η Liverpool

Η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενες εταιρείες για τη συμφωνία χορηγίας της από την επόμενη σεζόν και μετά.

Η Liverpool θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μια σημαντική συμφωνία χορηγίας τους πρώτους μήνες του 2023, καθώς στοχεύει σε ενίσχυση της υπάρχουσας συμφωνίας των 10 εκατομμυρίων λιρών.

Οι Reds βρίσκονται στο κυνήγι για μια νέα συμφωνία χορηγίας, με την τρέχουσα συμφωνία με την Expedia να λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς η ταξιδιωτική εταιρεία ήταν συνεργάτης του συλλόγου από το 2020 όταν αντικατέστησαν τη Western Union για £10 εκατ. ανά έτος.

Η μετακίνηση από τη Western Union οδήγησε τη Λίβερπουλ να επιτύχει ετήσια αύξηση 2 εκατομμυρίων λιρών ετησίως στην αξία της χορηγίας,αλλά αναμένεται ότι αυτή τη φορά θα παρατηρηθεί μια πιο σημαντική άνοδος με την αξία των χορηγιών της Premier League.

Η Expedia θα μπορούσε ακόμη να επεκτείνει τη συνεργασία της με τους Κόκκινους, ενώ ακόμα τεράστια brand names θα είναι επίσης στο παιχνίδι για την χορηγία με τον αγγλικό γίγαντα.

Η Liverpool σημείωσε επιτυχία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν επέκτεινε τη συμφωνία χορηγίας της κύριας φανέλας με την Standard Chartered για άλλα τέσσερα χρόνια, μια συμφωνία που θα διαρκέσει έως και 17 χρόνια. Αυτή η συμφωνία επετεύχθη και η αξία της φαίνεται να ξεπερνά τα £50 εκατομμύρια ετησίως, κάτι που τοποθέτησε τους Reds κοντά στην κορυφή της ευρωπαϊκής λίστας όσον αφορά τη χορηγία της φανέλας.

Η εμπορική ομάδα των Reds, με επικεφαλής τον εμπορικό διευθυντή Ben Latty, εργάζεται για τη συμφωνία τους τελευταίους μήνες και οι εξελίξεις ενδέχεται να φτάσουν μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του έτους, αν και ο σύλλογος έχει ακόμα λίγο χρόνο για να διαπραγματευτεί.

Η Liverpool έχει εξετάσει την άνοδο της αγοράς χορηγιών τους τελευταίους μήνες για παρόμοιες συμφωνίες και έχει τολμήσει να αναζητήσει σημαντικά υψηλότερη αξία με την επόμενη συμφωνία της, με την Chelsea (WhaleFin) και τη Manchester United (DTX) να έχουν εξασφαλίσει 20 εκατομμύρια λίρες ετησίως απο τις χορηγίες τους.

Θα πρέπει ωστόσο, να υπάρχει ένα στοιχείο προσοχής όσο αναφορά την συμφωνία, με την Chelsea η οποία υπέγραψε συμφωνία με την πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων WhaleFin νωρίτερα φέτος. Σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η WhaleFin, μέρος του ευρύτερου Ομίλου Amber, πρόκειται να τερματίσει τη συμφωνία 20 εκατομμυρίων λιρών ετησίως με τους Μπλε μόλις επτά μήνες μετά τη συμφωνία, ως μέρος ενός σημαντικού σχεδίου μείωσης του κόστους που περιλαμβάνει επίσης την απόλυση του 40 τοις εκατό του εργατικού δυναμικού της. Τα θέματα του Amber Group μπορούν να εντοπιστούν στην κατάρρευση του FTX, ενώ η διάρκεια της συμφωνίας μεταξύ WhaleFin και Chelsea δεν είχε προσδιορίστει.

Οι χορηγίες που πέτυχαν η Chelsea και η Manchester United, ωστόσο, έδωσαν στη Liverpool κάποια μόχλευση όσον αφορά την απόκτηση μιας δικής της οικονομικής ενίσχυσης από συνεργασίες για την επόμενη σεζόν, καθώς ο σύλλογος συνεχίζει την προσπάθεια του να αυξήσει τα εμπορικά του έσοδα.

Στην αναζήτηση για νέες χορηγίες την επόμενη χρονιά η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com