Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολη περίπτωση του Sacha Boey για την Liverpool

Δύσκολη περίπτωση του Sacha Boey για την Liverpool

Ο πρόεδρος της Galatasaray Dursun Ozbek, προειδοποίησε τη Liverpool και την Crystal Palace που φέρονται να είναι στο «κυνήγι» του δεξιού μπακ Sacha Boey.

Τον Γάλλο αμυντικό τον απόκτησε από τη Stade Rennais το καλοκαίρι του 2021 και έχει ακόμα δυόμισι χρόνια στο συμβόλαιό του. Ο Boey είναι 22 ετών και εκτιμάται στα 13 εκατομμύρια λίρες κι έχει κάνει 12 εμφανίσεις στη Super Lig με τη Galatasaray. Υπήρξε εξαιρετικός στην άμυνα, κερδίζοντας 6,8 μονομαχίες κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι μαζί και με καίρια κοψίματα.

Η Liverpool έχει «συνδεθεί» με τον Γάλλο μπακ, ενώ η γαλλική έκδοση Foot Mercato επικαλέστηκε το ενδιαφέρον της Crystal Palace για τον παίκτη. Αλλά δεν θα μπορέσουν να τον υπογράψουν εάν οι τελευταίοι ισχυρισμοί του Ozbek αποδειχθούν αληθινοί.

Ο Ozbek είπε στη Sabah: «Δεν σκοπεύουμε να πουλήσουμε κανέναν παίκτη. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και παλεύουμε για τον τίτλο. Εκτός από τον Sacha Boey και τον (Δανό σέντερ χαφ) Victor Nelsson, υπάρχουν προσφορές για τρεις ή τέσσερις ακόμη παίκτες. Η ομάδα είναι μια πολύ καλό σύνολο.»

Η στάση τους είναι κατανοητή. Πέρυσι, ο τουρκικός σύλλογος έχασε τους DeAndre Yedlin, Sener Ozbayrakli και Martin Linnes και υπέγραψε τον Boey για να καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά.
Επιπλέον, το Merseyside μπορεί να μην είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός για τον απόφοιτο της ακαδημίας της Rennais, εάν θέλει να έχει αρκετό χρόνο στους αγώνες. Ο 24χρονος Trent Alexander-Arnold είναι ο αδιαμφισβήτητα βασικός. Οι Reds υπέγραψαν επίσης τον Calvin Ramsay αυτό το καλοκαίρι για να παίξει ως «εφεδρικός» του Trent.

Ως εκ τούτου, ο Boey είναι εγγυημένο ότι θα δυσκολευτεί για κανονικό χρόνο παιχνιδιού εάν ενταχθεί στην ομάδα του Anfield. Μια μετακόμιση στην Palace θα είχε περισσότερο νόημα και Θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σκαλοπάτι στην καριέρα του Boey.

Δύσκολη περίπτωση του Sacha Boey για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com