Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Θα είναι ένα κορυφαίο παιχνίδι»

Lijnders: «Θα είναι ένα κορυφαίο παιχνίδι»

Σίγουρος πως Liverpool και Manchester City θα δώσουν ακόμη μια ποδοσφαιρική παράσταση το βράδυ της Πέμπτης στο Etihad, εμφανίστηκε ο Pep Lijnders στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης, ενώ μίλησε και για τις διαθέσιμες επιλογές της ομάδας.

Πρώτα ρωτήθηκε για πιθανές μεταγραφές:

“ Αυτή είναι η αίθουσα τύπου, όχι η αίθουσα συνεδριάσεων! Όταν ο Jürgen είναι εδώ, ρωτήστε τον! ”

“ Για τον σωστό παίκτη, τη σωστή στιγμή, το σωστό συναίσθημα, είμαστε πάντα προετοιμασμένοι. ”

Για τον Luis Diaz πρόσθεσε:

“ Είναι πραγματικά λυπηρό που συνέβη, αλλά έχει τον χαρακτήρα να αφιερώσει χρόνο για να επιστρέψει πιο δυνατός. Αυτό θα μας βοηθήσει πραγματικά. Ο Jota ήταν μαζί μας στο Ντουμπάι, χάρηκα που ξεφύγαμε από τον καιρό του Ηνωμένου Βασιλείου. Αλλά είναι το ίδιο χρονικό πλαίσιο. ”

Για το Μουντιάλ:

“ Η ποιότητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν πολύ καλή, αλλά είναι καινούργιο για εμάς [το να βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν]. Μας έδωσε την ευκαιρία να ανανεώσουμε όχι μόνο τους παίκτες αλλά και τις αρχές μας. Πρέπει να είσαι σταθερός με την προπονητική. Πρέπει να να είσαι σωστός. ”

“ Το σχέδιο για όλους τους διεθνείς ήταν να έχουν ένα συγκεκριμένο χρόνο άδειας. Τα παιδιά που δεν ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλαμε να έχουν ελεύθερο χρόνο και πραγματικά να ανανεωθούν και να πάρουν λίγο ήλιο. ”

Για τον αγώνα με τη City:

“ Ανυπομονούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο [ξανά]. Είτε είναι η City είτε κάποιος άλλος, θέλουμε απλώς να παίξουμε και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Νομίζω ότι ήμασταν στο δρόμο της επιστροφής [πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο]. ”

“ Μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα αλλάξεις και πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. ”

“ Ξέρουμε ότι μπορούμε ακόμα να είμαστε επιτυχημένοι [αυτή τη σεζόν] καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα για να παίξουμε και θα το προσπαθήσουμε. ” Είπε ο Lijnders.

“ Δεν είναι ποτέ ένα βαρετό παιχνίδι εναντίον τους. Και οι δύο ομάδες θα προσφέρουν ένα κορυφαίο σόου! ”

“ Είναι μια περίεργη κατάσταση που επιστρέφεις μετά από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουμε αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες μας έχουν δείξει στο παρελθόν, ότι όποιος είναι εκεί έξω, θα τα δώσει όλα. ”

Για τους τραυματίες:

“ Ο Joel και ο Naby είναι σε πλήρη προπόνηση της ομάδας, αυτό είναι καλό. Ο Curtis απέχει μία εβδομάδα από την προπόνηση της ομάδας και ο Diogo είναι εντός του χρονικού πλαισίου που πιστεύουμε. Οπότε όλα πάνε καλά, ήταν εκεί στο Ντουμπάι – ήταν σε όλες τις συναντήσεις και τις αναλύσεις. ”

Σε καλό δρόμο η επιστροφή του Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com