Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester City – Liverpool (preview)

Manchester City – Liverpool (preview)

Πρώτος επίσημος αγώνας για τη Liverpool μετά από 1.5 μήνα, η οποία φιλοξενείται στο Etihad από την Manchester City το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την φάση των 16 του Carabao Cup.

Οι Reds θέλουν να συνεχίσουν την υπεράσπιση του τίτλου τους και για να το κάνουν θα πρέπει να αποκλείσουν την ομάδα του Pep Guardiola μέσα στο σπίτι της.

Ο Jürgen Klopp είδε διεθνείς ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο Μουντιάλ να επιστρέφουν στις προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες και θα τους έχει στη διάθεση του στο Etihad.

Οι Reds αναμένεται να παρατάξουν μια δυνατή ενδεκάδα, με ποδοσφαιριστές όπως οι Mo Salah, Bobby Firmino και Darwin Nunez.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Kelleher, ενώ οι Gomez και Matip θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας δείχνει να έχει ο Κώστας Τσιμίκας.

Όσο για τη μεσαία γραμμή, δεν αποκλείεται να δούμε τους Thiago και Elliott να ξεκινούν, μαζί με έναν εκ των Henderson ή Fabinho.

Εκτός φυσικά παραμένουν οι τραυματίες, Luis Diaz, Diogo Jota και Arthur, ο ανέτοιμος Curtis Jones, αλλά και οι Virgil van Dijk και Ibou Konate που παραμένουν σε άδεια.

Επιστροφές παικτών από το Μουντιάλ έχει και η Manchester City, με πιο αξιοσημείωτη σαφώς εκείνη του Kevin De Bruyne.

Θα παρατάξει μια ισχυρή ενδεκάδα, με μπροστάρη τον Erling Haaland, παρά τα όσα δήλωσε προ ολίγων ημερών ο Pep Guardiola.

Στον αγώνα του πρωταθλήματος, η Liverpool επικράτησε με 1-0 στο Anfield και το ίδιο θέλει να κάνει στο Etihad.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στον θεσμό, μετά τον τελικό του 2016.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο David Coote.

Manchester City εναντίον Liverpool για το Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com