Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago Alcantara: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα»

Thiago Alcantara: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα»

Ο Thiago Alcantara επισημαίνει ότι η Liverpool πρέπει να «βελτιώσει τα πάντα» αν θέλει να έχει ελπίδες να πάρει κάποια τρόπαια μέσα σε αυτή την χρονιά.

Οι Reds εξακολουθούν να συμμετέχουν και στις τέσσερις διοργανώσεις, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην έκτη θέση στον πίνακα και 15 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Arsenal.

Ο Ισπανός αναγνώρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν ένα «σκληρό» έργο μπροστά τους, εάν αυτή η σεζόν πρόκειται να κριθεί επιτυχημένη, αλλά ο 31χρονος είναι έτοιμος να «κυνηγήσει» την επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις.

«Σκέφτομαι τα πάντα. Ως ποδοσφαιριστής, ως παίκτης της Liverpool τώρα και ως οπαδός της Ομάδας, νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα», είπε ο μαέστρος της μεσαίας γραμμής. «Λοιπόν, πρέπει να κατακτήσουμε όλα τα δυνατά τρόπαια, έχουμε ξεκινήσει ξανά το κυνήγι για την πρώτη θέση –γνωρίζοντας ότι είναι δύσκολο– αλλά έχουμε και άλλους αγώνες, οπότε θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε τα πάντα».

Ο Νο. 6 των Reds είναι ζωτικής σημασίας παίκτης για την Ομάδα και το να διατηρηθεί σε φόρμα, θα βοηθήσει πολύ στον καθορισμό της επιτυχίας που θα γευτεί ο Σύλλογος.

Αφού φτάσαμε τόσο κοντά στην ολοκλήρωση μιας τετραπλής κατάκτησης τροπαίων πέρσι, με τελικό απολογισμό την κατάκτηση και των δύο εγχώριων διοργανώσεων κυπέλλου, οι προσδοκίες νομοτελειακά ήταν υψηλές αυτή τη σεζόν και η ελπίδα ήταν ότι θα μπορούσαμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα είτε στην Premier League είτε στο Champions League.

Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για την ολοκλήρωση της χρονιάς και έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι ενόψει της επιστροφής στην εγχώρια δράση την επόμενη εβδομάδα, έχοντας εμπιστοσύνη σε ότι αυτή η ομάδα παικτών.

Thiago Alcantara: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com