Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πρωτιά πού κατέχει ο Konate μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό

Η πρωτιά πού κατέχει ο Konate μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό

Η Γαλλία είναι από προχθές το βράδυ η δεύτερη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, έχοντας βασικό τον Ibrahima Konate στη νίκη επί του Μαρόκου.

Ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool πήρε τη θέση του ασθενούς -και πρώην συμπαίκτη του στη RB Leipzig- Dayot Upamecano στον προχθεσινό ημιτελικό, συνθέτοντας μαζί με τον Raphael Varane το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «Τρικολόρ».

Η παρουσία του αυτή ήταν η τρίτη για τον Ibou ως βασικό στο τουρνουά της αραβικής χώρας, και όπως και στις δύο προηγούμενες, έτσι και σε αυτή κέρδισε τις εντυπώσεις.

Με πολλές κερδισμένες κεφαλιές, αναχαιτίσεις των Μαροκινών και καθοριστικές παρεμβάσεις σε τουλάχιστον δύο απειλητικές επιθέσεις των παικτών του Walid Regragui, ο στόπερ των Reds ήταν σίγουρα ένας εκ των διακριθέντων.

Από το βράδυ της Τετάρτης η αξιόλογη παρουσία του Konate στο Μουντιάλ είναι αποτυπωμένη και σε ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Έχοντας βρεθεί 3 φορές στην αρχική γαλλική 11αδα, έχει 6,9 tackling και αναχαιτίσεις ανά 90λεπτο, τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη με αυτόν τον αριθμό συμμετοχών ως βασικός.

Συγχαρητήρια στον Ιbou! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν ο Didier Deschamps θα τον επιλέξει στον τελικό της Κυριακής.

O Ibou Konate σε μία από τις πολλές χθεσινές μονομαχίες του.
O Ibou Konate σε μία από τις πολλές χθεσινές μονομαχίες του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com