Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gera Ponce (σύντροφος Diaz): «Η υπομονή και η δύναμη είναι απαραίτητα»

Gera Ponce (σύντροφος Diaz): «Η υπομονή και η δύναμη είναι απαραίτητα»

Ενημέρωση για τη χειρουργική επέμβαση του Luis Diaz έκανε η σύντροφός του Gera Ponce, με ένα συγκινητικό μήνυμα από το νοσοκομείο.

Η Liverpool αντιμετωπίζει την προοπτική να μείνει χωρίς τον Luis Diaz μέχρι τον Μάρτιο, αφού ο ακραίος επιθετικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το Σαββατοκύριακο. Ο Diaz υποβλήθηκε σε επέμβαση για να διορθώσει ένα πρόβλημα στον πλάγιο παράπλευρο σύνδεσμο του, που είναι το δεύτερο σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο της σεζόν για τον 25χρονο.

Ο σταρ των Reds προετοιμαζόταν για την επιστροφή του στη φυσική του κατάσταση στο Dubai, αλλά υπέστη σοβαρό πισωγύρισμα στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Diaz, του οποίου ο αρχικός τραυματισμός στο γόνατο προήλθε στο παιχνίδι με την Arsenal στις αρχές Οκτωβρίου, στάλθηκε πίσω στο Merseyside αφού παραπονέθηκε για πρόβλημα πριν από το φιλικό του Super Cup του Dubai την Κυριακής με τη Lyon στο Al Maktoum Stadium.

Ο Jurgen Klopp περιέγραψε τον τελευταίο τραυματισμό ως «χτύπημα στο πρόσωπο» στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι και ενώ ο Κολομβιανός διεθνής είχε υποβληθεί σε επέμβαση, μετά από ελέγχους από το ιατρικό επιτελείο του Συλλόγου πίσω στο Merseyside. Αυτό μεταφράζεται στο ότι οι Reds είναι πιθανό να μείνουν χωρίς τον σημαντικό τους winger για άλλους δύο μήνες, κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί δυνατό χτύπημα στις ελπίδες τους να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Η σύντροφος της Diaz Gera Ponce, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram λέγοντας ότι «η υπομονή και η δύναμη είναι απαραίτητα» για την ανάρρωση του αστέρα της Liverpool.

Μαζί με τις εικόνες της Diaz σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, έγραψε: «Μερικές φορές οι δυσκολίες που συμβαίνουν στη ζωή μας, μας προετοιμάζουν άμεσα να ακολουθήσουμε έναν εξαιρετικό δρόμο. Τώρα η υπομονή και η δύναμη είναι απαραίτητες. Αλλά, πάνω από όλα, η αγάπη της οικογένειας. Είμαστε όλοι εδώ για σένα, όπως πάντα. Και θα σε δούμε να ανεβαίνεις πιο δυνατός, σε αγαπάμε.»

Μιλώντας μετά το παιχνίδι της Κυριακής, ο Klopp είπε: «Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή θέση [ψυχικά], αυτό είναι ξεκάθαρο. Ήταν μεγάλη απογοήτευση για όλους εμάς και για εκείνον. Ήταν μια κατάσταση από το πουθενά στην προπόνηση, ειλικρινά.»

«Και ένιωσε κάτι. Δεν το ένιωσε πολύ την επόμενη μέρα, αλλά θέλαμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έτσι είπαμε: «έλα, ας ρίξουμε μια ματιά» και μετά ήρθε η είδηση που ήταν ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο. Αλλά αυτό είναι τώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.»

Gera Ponce (σύντροφος Diaz): «Η υπομονή και η δύναμη είναι απαραίτητα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com