Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πίστευε στην τύχη του ο Lallana, όταν ανέλαβε ο Klopp στην Liverpool

Δεν πίστευε στην τύχη του ο Lallana, όταν ανέλαβε ο Klopp στην Liverpool

Ο πρώην άσσος των Reds Adam Lallana, χρειάστηκε να ψάξει στο google τον Jurgen Klopp όταν ανακοινώθηκε ως νέος manager του στη Liverpool, αλλά πέταξε από την χαρά του όταν ανακάλυψε πώς ο Γερμανός έφτιαξε τις ομάδες του.

Έχοντας μετεγγραφεί από τη Southampton το καλοκαίρι του 2014, ο Lallana πέρασε την πρώτη του σεζόν στο Anfield δουλεύοντας υπό τον Brendan Rodgers. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στους Reds κατέληξε να είναι με τον Klopp στο τιμόνι, μετά την απόλυση του σημερινού προπονητή της Leicester City τον Οκτώβριο του 2015, περίοδο κατά την οποία ο Lallana διέπρεψε τόσο με τον Σύλλογο, όσο και με την Εθνική Αγγλίας.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον manager της Liverpool, μια σειρά πέντε επειδοσιών από το The Anfield Wrap που ονομάζεται «JURGEN», ο Lallana αποκάλυψε ότι τον έψαξε μετά την δημοσίευση των ειδήσεων για την συμφωνία του με τους Κόκκινους.

«Θυμάμαι ότι ήμουν με την Εθνική ομάδα και τον ανακοίνωσαν», λέει ο πρώην Άγγλος διεθνής στο δεύτερο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ. «Θυμάμαι ότι πληκτρολογούσα το όνομά του στο Google και είδα τι είδους ποδόσφαιρο του άρεσε.»

«Επειδή προφανώς, είχα μια δύσκολη πρώτη χρονιά και έψαχνα να ξεκινήσω την καριέρα μου στη Liverpool. Θυμάμαι ότι έλεγα «του αρέσει το Gegenpressing» και εγώ έλεγα «τι είναι το Gegenpressing?».

«Το κοιτάς και ήταν σχεδόν σαν μια μορφή κόντρα πρέσινγκ και τρεξίματος, και σκέφτηκα: Πω, πω, αυτός είναι ο τύπος ποδοσφαίρου που μου αρέσει να παίζω!!!».»

«Έχοντας έρθει από την Southampton υπό τον Mauricio Pochettino, κατά κάποιο τρόπο με δίδαξε πώς να δουλεύω, πώς να τρέχω. Κοιτώντας πίσω τώρα, δεν ήταν έκπληξη που συνδεθήκαμε σχεδόν αμέσως με τον Jurgen στην δουλειά.»

Παρά το γεγονός ότι έπεσε από τις προτιμήσεις του Γερμανού στην αρχική 11άδα, λόγω των τραυματισμών του πριν φύγει για να ενταχθεί στην Μπράιτον το 2020, ο Lallana ήταν αναπόσπαστο μέρος της πρώτης ομάδας του Klopp στη Liverpool, με μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές του με τη φανέλα της Liverpool να έρχεται όταν σκόραρε το νικητήριο γκολ στη νίκη με 5-4 επί της Norwich City τον Ιανουάριο του 2016, πριν πάει στο πάγκο και πανηγυρίσει με τον Γερμανό..

Θυμήθηκε: «Νομίζω ότι ήδη από εκείνο το σημείο είχα καλή σχέση με τον Jurgen. Είχα πάει να τον δω μερικές φορές γιατί ακόμα ένιωθα ότι δεν έπαιζα τόσο καλά όσο θα μπορούσα. Εκείνος μου είπε να χαλαρώσω, θα έρθουν τα γκολ, θα έρθουν οι καλύτερες εμφανίσεις.»

«Προφανώς εκείνο ήταν ένα τρελό παιχνίδι, ελάχιστα λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού, θυμάμαι ότι αμέσως μετά το γκολ έφυγα προς τον πάγκο και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν στα μισά του δρόμου στο γήπεδο και έτρεχε προς το μέρος μας ούτως ή άλλως! Είναι μια εμβληματική στιγμή που ανακαλώ και είμαι σίγουρος ότι το κάνει επίσης κι εκείνος.»

«Ο Jurgen, απλώς χτίζει σχέσεις, δέσιμο, για συναισθηματικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που θέλει. Θέλει να βελτιώνεται η ομάδα του και να παίζει με συναίσθημα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να δίνεις το παράδειγμα ως manager, αυτό που έκανε μέρα με τη μέρα.»

Ο Lallana αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία το 2016 και ενώ βρισκόταν στο Anfield κέρδισε το Champions League, την Premier League, το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA.

Δεν πίστευε στην τύχη του ο Lallana, όταν ανέλαβε ο Klopp στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com