Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 13/12/1997 Βόλτα στο Λονδίνο με Crystal Palace (vid)

Σαν σήμερα: 13/12/1997 Βόλτα στο Λονδίνο με Crystal Palace (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κερδίσουν την Crystal Palace στο Selhurts Park σε παιχνίδι για την Premier League, με το σκορ να «κολακεύει» τους γηπεδούχους.

Αν και οι Κόκκινοι είχαν ανάμικτη παράδοση με τους γηπεδούχους στο Λονδίνο καθώς πάντα τους δυσκόλευαν, εκείνο το απόγευμα Σαββάτου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Eagles να αντιδράσουν. Πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς και στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο, να μην έχουν «τελειώσει» το παιχνίδι.

Πάντως στα αποδυτήρια στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι Reds πήγαν με το σκορ να είναι υπέρ τους, αφού ο Steve McManaman έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Kevin Miller με σουτ και μετά από σέντρα του Jason McAteer στο 39′. Αυτό ήταν το γκολ για τον Macca, ήταν το 7ο στη χρονιά αυτή, την πιο παραγωγική του με την Κόκκινη φανέλα (έκλεισε την χρονιά με σύνολο 12).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Reds κλείδωσαν την νίκη μέσα σε 6 λεπτά, αφού πρώτα ο Michael Owen από ασίστ του Jamie Redknapp στο 55′ σημείωσε το 0-2, για να ολοκληρώσει το διπλό για τους Κόκκινους ο Øyvind Leonhardsen από ασίστ του Michael Owen στο 61′. Για τον Michael Owen ήταν το 8ο του γκολ στην χρονιά (έκλεισε με 23), ενώ για τον Νορβηγό διεθνή μέσο Øyvind Leonhardsen, ήταν το 3ο του γκολ στην 12η του εμφάνιση με την famous Red shirt (είχε μετεγγραφεί το καλοκαίρι του 1997 από την Wimbledon).

Αξίζει να αναφερθεί πως, στον πάγκο των γηπεδούχων manager ήταν ο γεννημένος στο Liverpool και δηλωμένος οπαδός των Reds Steve Coppell, ο οποίος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ήταν παίκτης της Manchester Utd!

Το παιχνίδι στο Selhurts Park παρακολούθησαν 25.790 θεατές και διαιτητής ήταν ο N.S. Barry.

Στο 8′:17″ του παρακάτω video, μπορείτε να δείτε τα γκολ των Κόκκινων:

Σαν σήμερα: 13/12/1997 Βόλτα στο Λονδίνο με Crystal Palace (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com