Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την προετοιμασία στο Dubai

Ο Klopp για την προετοιμασία στο Dubai

Για την χειμερινή προετοιμασία που πραγματοποιεί η ομάδα στο Dubai μίλησε ο Jürgen Klopp στο site του συλλόγου.

Αρχικά για τις προπονήσεις είπε:

“ Είναι μια σωστή προετοιμασία. Ναι, με διαφορετικές πτυχές γιατί δεν ήμασταν μαζί για δυόμισι εβδομάδες, περίπου. ”

“ Αλλά τα παιδιά είχαν εννέα προπονήσεις σε αυτές τις δυόμισι εβδομάδες απλώς δεν ήταν μαζί μας, επομένως σημαίνει ότι το φυσικό μέρος έχει τελειώσει λίγο πολύ. Αυτό που κάνεις συνήθως σε μια περίοδο προετοιμασίας, πρέπει να επενδύσεις πολλή προσπάθεια σε αυτή. ”

“ Δεν το κάνουμε εδώ, ξεκινήσαμε αρκετά γρήγορα με τακτικά πράγματα, έχουμε συναντήσεις κάθε μέρα. Το απολαμβάνω πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Η προπόνηση φαίνεται πολύ καλή – είστε (δημοσιογράφοι) επίσης εδώ, μπορείτε να δείτε ότι είναι. ”

“ Είναι υψηλής έντασης, έχουμε μεγάλες προπονήσεις και χρησιμοποιούμε κάθε λεπτό για να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα, γιατί ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ έντονο δεύτερο μέρος της σεζόν μπροστά μας. Ανυπομονώ πραγματικά για αυτό. στο πρώτο μέρος της σεζόν, τα πράγματα ήταν δύσκολα. ”

“ Αλλά στο τέλος, ήρθαμε κάπως [εντός] απόστασης επαφής, – όπως θέλετε πείτε το – και αυτή είναι η βάση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τώρα. ”

Για τις προπονήσεις με τους μη ευρισκόμενους στο Μουντιάλ:

“ Οπότε, παίκτες που δεν είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι πρόβλημα. Είχαν μερικές μέρες άδεια και μετά επέστρεψαν και κάνουμε ξανά προπονήσεις και μετά παίζουμε ξανά. ”

“ Αυτό δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι τι κάνεις με τους παίκτες που είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ειδικά για πολύ καιρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι, όλοι θα έχουν μια εβδομάδα άδεια, θα έλεγα, μετά από ένα παιχνίδι. ”

“ Αυτό σημαίνει ότι θα έχει ξεκινήσει η σεζόν, οπότε θα δούμε. Έτσι είναι διαφορετικό και δύσκολο να το αντιμετωπίσεις πραγματικά, αλλά αυτό πρέπει να το δούμε όταν τα αγόρια επιστρέψουν. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί τους και μετά θα δούμε και πρέπει να αξιολογήσουμε σχεδόν τα πάντα. Και από εκεί πάμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά η πρόκληση είναι να παίξεις και να έχεις το πρώτο ανταγωνιστικό παιχνίδι τέσσερις μέρες μετά τον τελικό – αλλά το ξέρουμε αρκετό καιρό και αυτό είναι εντάξει. ”

Δυνατά στο δεύτερο μισό η Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com