Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιακός ο Davies στην προετοιμασία των Reds στο Dubai (vid)

Εντυπωσιακός ο Davies στην προετοιμασία των Reds στο Dubai (vid)

Εντυπωσιάζει τους προπονητές του με τις εμφανίσεις του ο νεαρός Harvey Davies, στην mini προετοιμασία της Liverpool στο Dubai.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Jurgen Klopp έβαλε τους παίκτες του να ξεπεράσουν τους ρυθμούς τους στο Dubai, ενόψει των δύο φιλικών που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Alisson, ο βασικός τερματοφύλακας των Reds δεν είναι διαθέσιμος, καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ συνεχίζεται, μια μόλις ώρα δρόμο μακριά από τα αστέρια των Reds.
Ωστόσο, ένας τερματοφύλακας σίγουρα εντυπωσίασε παρ’ όλα αυτά και ήταν ο 19χρονος Harvey Davies.

Η Liverpool δημοσίευσε ένα μοντάζ στο Twitter με τους τερματοφύλακες της στην προπόνηση χθες Πέμπτη. Και ήταν ο Davies που φαινόταν να κέρδισε τους περισσότερους επαίνους από τους προπονητές του.

Κάθε άλλη άσκηση ολοκληρώθηκε με μια δήλωση «τι επέμβαση!» σε φιλοφρονήσεις προς τον νεαρό στόπερ.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Liverpool, ο Davies θα έχει πολύτιμη εμπειρία πώς είναι η ενσωμάτωση στους «μεγάλους».
Παρ’ όλο που δεν έχει ντεμπουτάρει, είχε την ευκαιρία να ζήσει ένα μεγάλο παιχνίδι από τον πάγκο, καθώς ο Klopp σε έκπληξη όλων τον όρισε στον πάγκο, ως τον τρίτο τερματοφύλακα, σε παιχνίδι του Champions League εναντίον της Real Madrid το 2021.

Με αυτή του την κίνηση ο Γερμανός προπονητής, έδειξε να εκτιμά τις ικανότητες του νεαρού Davies, ο οποίος τότε ήταν μόλις 17! Και είναι ενδιαφέρον να δούμε, αν ο νεαρός θα έχει την ευκαιρία να εντυπωσιάσει στα φιλικά στο Dubai.

Εντυπωσιακός ο Davies στην προετοιμασία των Reds στο Dubai
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com