Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δικαιώθηκε η πρόβλεψη του Jamie Carragher για τον Roberto Firmino

Δικαιώθηκε η πρόβλεψη του Jamie Carragher για τον Roberto Firmino

Ένα από τα θέματα που τέθηκαν στην αρχή της φετινής σεζόν ήταν και το μέλλον του Roberto Firmino στους Reds, καθώς ο Βραζιλιάνος εισήλθε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Τελικά, ο Jurgen Klopp αποφάσισε να κρατήσει τον Firmino, παρά την απόκτηση του Darwin Nunez, ο οποίος ήταν άλλος ένας παράγοντας πίσω από τις φήμες για αποχώρηση του Βραζιλιάνου.

Ο Jamie Carragher έχει αποδειχθεί σωστός στην πρόβλεψη του για το μέλλον του Firmino, καθώς το Football Insider υποστηρίζει ότι στον Βραζιλιάνο έχει προσφερθεί νέο συμβόλαιο με μειωμένους όρους.

Ο Carragher δήλωσε τον περασμένο Αύγουστο στο Sky Sports: «Νομίζω ότι μεταξύ των δύο επιλογών, 19 εκατομμύρια λίρες ή να κρατήσω τον Firmino την επόμενη σεζόν, μάλλον θα τον κρατούσα. Πιστεύω ότι ο Firmino θα έχει σημαντικό ρόλο. Ο Nunez θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, γιατί παίζει στην Premier League. Και αυτό δεν αφορά την ικανότητά του, αλλά για το γεγονός ότι έχει έρθει σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα».

«Λοιπόν, νομίζω ότι ο Firmino θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικός αυτή τη σεζόν και νομίζω ότι θα ξεκινήσει βασικός στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και μπορώ να φανταστώ τον Nunez να έρχεται από τον πάγκο».

«Δεν είμαι σίγουρος για τις πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον της Juventus. Οι πληροφορίες μπορεί να είναι βάσιμες, δεν ξέρω, αλλά εγώ θα τον κρατούσα».

Έκτοτε, ο Firmino έχει σκοράρει εννέα γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ σε 21 εμφανίσεις για την Liverpool, σε όλες τις διοργανώσεις.
Όπως προέβλεψε ο Carragher, δεν ήταν εύκολη η προσαρμογή για τον Nunez, παρά το γεγονός ότι σημείωσε εννέα γκολ σε 21 αγώνες και η παρουσία του Firmino στο ξεκίνημα της σεζόν αποδείχθηκε ζωτικής σημασίας για τους Reds.

Ό,τι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα, φαίνεται ότι η απόφαση του Klopp να κρατήσει τον Firmino ήταν σωστή.

Δικαιώθηκε η πρόβλεψη του Jamie Carragher για τον Roberto Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com