Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αργεί ακόμη η επιστροφή του Diogo Jota

Αργεί ακόμη η επιστροφή του Diogo Jota

Ο έμπιστος James Pearce αποκάλυψε ότι ο επιθετικός της Liverpool, Diogo Jota, δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέχρι και τον Φεβρουάριο.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ζημιά που υπέστη ο Πορτογάλος επιθετικός είναι πιο σοβαρή από όσο αναμενόταν.

Επιπλέον, οι Naby Keita και Joel Matip φαίνεται να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Keita δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί μετά τα τέλη Ιουλίου και το παιχνίδι με τη City για το Community Shield και είναι μία περίεργη περίοδος για τον μέσο από τη Γουινέα καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

«Ο Diogo Jota προβλέπεται να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να συνεχίσει την αποκατάσταση από τον σοβαρό τραυματισμό του, ο οποίος του στέρησε και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι απίθανο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση νωρίτερα από τον Φεβρουάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο James Pearce.

Στα πιο θετικά νέα, o Luis Diaz θα είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για κάποια αγωνιστικά λεπτά στα φιλικά που θα διεξαχθούν στο Ντουμπάι, που αναμένεται να του δώσουν τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζεται για να επιστρέψει έτοιμος για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Jota από την άλλη θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι με τη Τσέλσι στις 21 Ιανουαρίου και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τα παιχνίδια με τη Real Madrid για τους 16 του Champions League.

Είναι μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα, καθώς θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη αυτών των αγώνων, όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξουν νέοι τραυματισμοί, οι επιλογές στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας είναι αρκετές και ποιοτικές για τη δύσκολη συνέχεια σε Αγγλία και Ευρώπη.

Αργεί η επιστροφή του Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com