Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απίθανα και αστεία σενάρια από Ιταλία για ανταλλαγή Vlahovic με Konate

Απίθανα και αστεία σενάρια από Ιταλία για ανταλλαγή Vlahovic με Konate

Άκρως διασκεδαστικά σενάρια φαντασίας έρχονται από την Ιταλία, με τα ΜΜΕ εκεί να ξεπερνούν τον εαυτό τους, μιλώντας για ανταλλαγή Vlahovic με Konate!

Ο προπονητής της Liverpool Jurgen Klopp φέρεται να είναι θαυμαστής του Dusan Vlahovic, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Juventus φέτος με επτά γκολ σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενώ η προσοχή των οπαδών της χώρας είναι στραμμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το μεταγραφικό καρουζέλ δεν σταματά να γυρίζει. Μια νέα σειρά από δημοσιεύματα στην ήπειρο υποστηρίζουν ότι η Liverpool ψάχνει στην Ευρώπη για προσθήκες στη μεσαία γραμμή και την επίθεση, με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ανάμεσα στους αναφερόμενους στόχους τους είναι και ο σέντερ φορ της Juventus, Dusan Vlahovic, ο οποίος έφτασε στο Τορίνο με μεταγραφή 63 εκατ. λιρών από τη Fiorentina στις αρχές του έτους.

Μιλώντας για την ομάδα της Φλωρεντίας, ένας από τους περιζήτητους μέσους της χωρίς όμως να αναφέρουν συγκεκριμένο όνομα, λέγεται ότι βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Reds, καθώς εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για τον Jude Bellingham, ο οποίος παραμένει ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Liverpool, αλλά έχει υψηλή τιμή.

Για να επιστρέψουμε όμως στην υπόθεση Vlahovic, το Calciomercatoweb υποστηρίζει ότι ο Jurgen Klopp είναι ένθερμος θαυμαστής του 22χρονου και θα ήθελε να τον προσθέσει στις επιθετικές του επιλογές στο Anfield.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει μάλιστα ότι οι επικεφαλής των Κόκκινων, εξετάζουν μια συμφωνία ανταλλαγής που θα έβλεπε τον Ibrahima Konate να μετακινείται προς την άλλη κατεύθυνση. Ωστόσο, δεδομένης της υψηλής εκτίμησης που χαίρει ο Konate στο Merseyside, το δημοσίευμα πρέπει να ληφθεί επιεικώς με επιφύλαξη, για να μην το σχολιάσουμε διαφορετικά….

Παράλληλα, στα διάφορα μετεγγραφικά σενάρια που δημοσιεύονται, η Liverpool είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους της Premier League που στοχεύουν στον Sofyan Amrabat, καθώς συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα με το Morocco στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως βέβαια γνωρίζουμε, η Liverpool αναζητά έντονα την ανανέωση της μεσαίας της γραμμής και ενώ ο Jude Bellingham είναι ο στόχος προτεραιότητας, εξετάζονται παράλληλα εναλλακτικές λύσεις με χαμηλότερη τιμή.

Απίθανα και αστεία σενάρια από Ιταλία για ανταλλαγή Vlahovic με Konate
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com