Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε ο Klopp στον Neville για την αξιοπιστία του Trent

Απάντησε ο Klopp στον Neville για την αξιοπιστία του Trent

Απάντησε ο Jurgen Klopp στην πρόσφατη δήλωση του Gary Neville πως ο Trent Alexander-Arnold δεν είναι σε θέση να τον εμπιστευτεί η Εθνική Αγγλία στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Όταν ο Jurgen Klopp ρωτήθηκε σχετικά, δεν συγκρατήθηκε: «Άκουσα τον Gary Neville να λέει ότι δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια», είπε.

«Αλλά ο Trent Alexander-Arnold έχει κερδίσει αρκετούς τελικούς, που πρέπει να μπορείς να αμύνεσαι και σε τελικούς. Ήταν πάντα εκεί και πάντα υπερασπιζόταν καλά. Δεν ξέρω γιατί κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ο Gareth [Southgate] θα είναι πολύ χαρούμενος που έχει τον Trent.»

«Ο Trent είναι πολύ ήρεμος και παίζει το ποδόσφαιρο που παίζει και προσπαθεί να βελτιώνεται. Θα ήταν απογοητευτικό αν δεν ήταν εκεί. Είδα το πρόσωπό του και είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Ο Alexander-Arnold θα βρίσκεται στο Κατάρ με την ομάδα της Αγγλίας και με τον Kyle Walker να μην είναι πλήρως έτοιμος για την συνέχεια του τουρνουά, ο δεξιός μπακ της Liverpool μπορεί να έχει ρόλο στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απάντησε ο Klopp στον Neville για την αξιοπιστία του Trent
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com