Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O van Dijk για τον Gakpo και τις φήμες για Manchester United

O van Dijk για τον Gakpo και τις φήμες για Manchester United

Van Dijk και Gakpo στο Κατάρ.

O Cody Gakpo ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, σκοράροντας και στα τρία παιχνίδια της Ολλανδίας στους ομίλους.

O winger των Oranje και της PSV Eindhoven είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ με 3 γκολ, μοιραζόμενος την πρωτιά με τους Messi, Mbappe, Valencia, Morata και Rashford.

Δεδομένου λοιπόν του πόσο έχει ανέβει η «μετοχή» του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο τουρνουά, ο συμπαίκτης του στην ομάδα του van Gaal Virgil van Dijk κλήθηκε να τον σχολιάσει τόσο τον ίδιο τον παίκτη, όσο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Real Madrid και Manchester United για την απόκτησή του.

Η απάντηση πού έδωσε ο Virgil μετά τη νίκη της Ολλανδίας επί των ΗΠΑ και την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Μουντιάλ ήταν η εξής:

«Είναι οι Manchester United και η Real Madrid στο ίδιο επίπεδο; Με όλο το σεβασμό, όχι, καθόλου.»

«Θεωρώ ότι (ο Gakpo) μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να συμβεί, είτε τον χειμώνα, είτε το καλοκαίρι, είτε του χρόνου. Ο χρόνος θα δείξει.»

«Είναι ένα εξαιρετικό αγόρι πού δουλεύει σκληρά, πολύ ταλαντούχος και σίγουρα έχει περισσότερα να δώσει. Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι πού κάνει τόσο καλή δουλειά για μας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.»

Virgil van Dijk και Cody Gakpo στη νίκη της Ολλανδίας επί των ΗΠΑ.
Virgil van Dijk και Cody Gakpo στη νίκη της Ολλανδίας επί των ΗΠΑ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com