Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για Cody Gakpo σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ

Ενδιαφέρον της Liverpool για Cody Gakpo σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η Liverpool οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού επιθετικού της PSV Eindhoven, Cody Gakpo.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός με καταγωγή από το Τόνγκο, έχει αυξήσει κατά πολύ την δημοτικότητα του, με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με την ομάδα του αυτή τη σεζόν. Η εξαιρετική απόδοση βοήθησε τον Gakpo να προσελκύσει την προσοχή πολλών ευρωπαϊκών κολοσσών, συμπεριλαμβανομένης και της Liverpool.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Gakpo είναι πιθανό να βρει νέο προορισμό το καλοκαίρι του επόμενου έτους. Η Leeds Utd είχε στείλει πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει τον διεθνή παίκτη της Ολλανδίας το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, το πλάνο της αγγλικής ομάδας δεν τελεσφόρησε.

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι ο Gakpo θα φέρει μια πολύτιμη προσθήκη στην γραμμή επίθεσης των Κόκκινων. Ο πρώην επιθετικός Robin van Persie εκτιμά το ταλέντο του Gakpo. Μετά από 14 αγώνες στην Eredivisie 2022/2023, ο Gakpo έχει σημειώσει 9 γκολ και 12 ασίστ. Ο 23χρονος έδωσε και το «στίγμα» του στο UEFA Europa League, με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει μια σειρά από ανταγωνιστές «βαρέων βαρών» στη πιθανή προσπάθεια απόκτησης του Gakpo, όπως η Man Utd και η Arsenal. Ο βοηθός προπονητής της Liverpool Pep Lijnders, εκτιμά ιδιαίτερα τον Ολλανδό διεθνή παίκτη.

Το ESPN ανέφερε πως ο Lijnders δήλωσε σχετικά: «Ο Gakpo είναι ο κρίκος που λείπει. Είναι πολύ εκτιμητέος στη Liverpool και είναι ένας από τους λίγους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Klopp».

Ο 23χρονος σταρ πάντως αναμένεται να είναι ένας αξιοσημείωτος παίκτης της Ολλανδικής Εθνικής ομάδας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ενδιαφέρον της Liverpool για Cody Gakpo σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com