Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το Μουντιάλ»

Virgil: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το Μουντιάλ»

Για τη συμμετοχή στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του μίλησε ο Virgil van Dijk, καθώς και για τη διοργάνωση του στη χώρα του Κατάρ, μεσούσης της σεζόν.

Ο στόπερ των Reds ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα του για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση, έχοντας μεγάλες προσδοκίες.

Αρχικά για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση είπε:

“ Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα παίξω ενάντια στους καλύτερους παίκτες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θα οδηγήσω τη χώρα μου εκεί, θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για μένα είναι ένα παιδικό όνειρο. ”

“ Είμαι 31 τώρα, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ και ίσως είναι ακόμα καλύτερη στιγμή για μένα να πάω εκεί λόγω όλων όσων έχω βιώσει. Και επίσης έχουμε ένα υπέροχο γκρουπ παικτών, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. ”

Όσο για το Κατάρ:

“ Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Είμαστε λίγες μέρες μακριά από το πρώτο παιχνίδι και είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στο πρώτο παιχνίδι, διαφορετικά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να έχω αποτελέσματα. ”

“ Πιστεύω ότι οι άνθρωποι στις ψηλότερες θέσεις πρέπει πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Προφανώς όταν είμαστε εκεί, έχουμε τα μάτια ανοιχτά επίσης. Θα δούμε τα πράγματα και θα είμαστε πάντα ως ομάδα, αν αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε μια αλλαγή, θα είμαστε ανοιχτοί σε αυτό. ”

“ Αλλά δεν πρέπει να αναγκαζόμαστε να κάνουμε ορισμένα πράγματα με τα οποία ίσως δεν αισθανόμαστε άνετα. Πρέπει να το δούμε μόνοι μας πρώτα από όλα. ”

“ Αλλά είμαι ποδοσφαιριστής. Ήθελα να παίξω Μουντιάλ όταν ήμουν νεότερος, αυτή είναι η αίσθηση που νιώθω τώρα που θα παίξω το πρώτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ολλανδία και ελπίζω να κερδίσω πολλά παιχνίδια. ”

“ Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά το πρώτο πράγμα είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι πολιτικός. Η FIFA είναι σίγουρα ένας από τους υπεύθυνους, από τους οποίους ξεκινούν όλα. ”

Να οδηγήσει την Ολλανδία θέλει ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com