Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σημαντική νίκη με Nunez και Bobby!

Σημαντική νίκη με Nunez και Bobby!

Με νίκη στη διακοπή του Μουντιάλ η Liverpool! Οι Reds επικράτησαν με 3-1 της Southampton στο Anfield, πετυχαίνοντας μια πολύτιμη και σημαντική βαθμολογικά νίκη.

Οι Bobby Firmino και Darwin Nunez σκόραραν για τους Reds.

Ήταν ένα ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Klopp (βρισκόταν στην κερκίδα λόγω τιμωρίας), που πήρε προβάδισμα με 3-1 και το διαχειρίστηκε στο δεύτερο μέρος, παρότι χρειάστηκε και τρεις μεγάλες επέμβασεις από τον

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με το διπλό στο Λονδίνο, τον Joe Gomez αντί του τραυματία, Konate, ξεκίνησε η Liverpool.

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους Reds, οι οποίοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με την πρώτη τους ευκαιρία στο 6’! Ο Robertson εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Firmino πήρε την κεφαλιά και με αριστουργηματικό τρόπο την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

Η Southampton ωστόσο έφερε το ματς στα ίσια, 4 λεπτά αργότερα, με τον Ward-Prowse να εκτελεί το φάουλ, τον Alisson να κάνει λανθασμένη έξοδο και τον Adams να ισοφαρίζει με κεφαλιά.

Οι Reds παραλίγο να πάρουν ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 15’, όταν ο Nunez γύρισε σωστά για τον Salah, ο οποίος πλάσαρε, αλλά τον σταμάτησε ο Bazunu.

Το 2-1 δεν άργησε όμως να έρθει για τους γηπεδούχους. Στο 21’ ο Firmino κέρδισε την μπάλα, ο Elliott βρήκε τον Nunez με μια εξαιρετική μπαλιά με το αριστερό και ο τελευταίος έγραψε το 2-1 με μια επαφή!

Οι Κόκκινες ευκαιρίες συνεχίστηκαν στο 30’ και στο 32’, πρώτα με τον Firmino, τον οποίον σταμάτησε ο Bazunu από κοντινή απόσταση και έπειτα με πλασέ του Salah που μπλόκαρε ξανά ο keeper των Saints.

Η Liverpool συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και την κυριαρχία στον αγώνα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 42’. Ο Firmino βρήκε τον Robertson με εξαιρετική κάθετη, εκείνος σέντραρε για τον Nunez και ο Ουρουγουανός την έστειλε στα δίχτυα, ξανά με μια επαφή, για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool είχε την κατοχή και στην αρχή της επανάληψης και την πρώτη καλή στιγμή, με κεφαλιά του Salah που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Bazunu, με την Southampton παράλληλα να προσπαθεί να γίνει απειλητική.

Οι Saints ξεκίνησαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και βρήκαν τεράστια ευκαιρία στο 62’ με τον Elyounnousi, τον οποίον και σταμάτησε ο Alisson με εντυπωσιακή επέμβαση.

Οι Reds απάντησαν αμέσως με τετ α τετ του Salah, το οποίο χάθηκε, διότι ο Bella-Kotchap τον τράβηξε από τον ώμο και δεν του επέτρεψε να πλασάρει όπως θα ήθελε. Ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι, όμως Hooper και VAR έκλεισαν τα μάτια. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό χρειάστηκε ακόμη μια επέμβαση του Alisson με τα πόδια σε τετ α τετ του Edozie, για να διατηρηθεί το 3-2, ενώ στο 68’ είχαμε την πρώτη αλλαγή από πλευράς Liverpool, με τον Elliott να αφήνει τη θέση του στον Milner.

Οι Reds είχαν ρίξει ρυθμούς αλλά συνέχισαν να ψάχνουν ένα τέταρτο γκολ και έφτασαν κοντά σε αυτό, με κεφαλιά του van Dijk στο 72ο λεπτό.

Στο 77’ ο Alisson δήλωσε παρών, πραγματοποιώντας άλλη μια τεράστια επέμβαση, σε κεφαλιά του Adams, για να παραμείνει το 3-1.

Οι Κόκκινες αλλαγές έκλεισαν στο 86’ με την είσοδο των Τσιμίκα, Carvalho και Phillips, αντί των Robertson, Nunez και Alexander-Arnold, ενώ νωρίτερα ο Chamberlain είχε αντικαταστήσει τον Firmino και ένα δίλεπτο αργότερα άγγιξε ο van Dijk το γκολ, ξανά με κεφαλιά.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με την Southampton να μην καταφέρνει να μειώσει στις καθυστερήσεις και τον Salah να μην μπορεί να γράψει το 4-1 με το πλασέ του στο 91’.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Phillips 87′), Gomez, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 86′); Fabinho, Elliott (Milner 68′), Thiago; Salah, Nunez (Carvalho 87′), Firmino (Oxlade-Chamberlain 75′)

Πάγκος: Kelleher, Adrian, Bajcetic, Doak

Southampton: Bazanu; Caleta-Car (Maitland-Niles 58′), Bella-Kotchap (Lyanco 72′), Salisu; Perraud, Ward-Prowse, S.Armstrong (Walcott 58′), Lavia (Aribo 82′); Elyounoussi, Adams, A.Armstrong (Edozie 58′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds στις 22 Δεκεμβρίου, κόντρα στην Manchester City για το Carabao Cup.

Ο Darwin Nunez γράφει το 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com