Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Southampton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Southampton

Για τη σημερινή νίκη επί της ομάδας και τις 600 συμμετοχές που συμπλήρωσε ο James Milner στην Premier League μίλησε ο Jürgen Klopp, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από τις εξέδρες, λόγω τιμωρίας.

Πρώτα μίλησε για την τιμωρία του: 

“ Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα από εκεί. όχι επειδή μου απαγόρευσαν να είμαι στον πάγκο στο παρελθόν, αλλά έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου από τις εξέδρες. Η οπτική είναι πολύ καλύτερη, δεν είναι ακόμα το αγαπημένο μου μέρος, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα ήταν το πρόβλημά μας σήμερα. Δεν ήταν πολύ ωραίο που το μάθαμε μόλις χθες. ”

“ Μπορείς να δεις τις αποστάσεις καλύτερα, μπορείς να έχετε μια πολύ καλύτερη εικόνα. Όπως είπα, δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι που είδα έτσι, αλλά ξέρω τον κόσμο από αυτή την κερκίδα, έχουν πραγματικά καλή οπτική, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Είδα τι κάναμε καλά και είδα τι δεν κάναμε τόσο καλά και ακόμα δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε στο δεύτερο ημίχρονο. ”

Για τις 600 συμμετοχές του Milner:

“ Άκουσα τώρα ότι είναι μόνο ο τέταρτος παίκτης [που το κάνει]. Υπάρχουν πολλά πράγματα που [πρέπει να] υπάρχουν για να φτάσεις σε τέτοιο αριθμό: πρέπει να είσαι πολύ καλός παίκτης, όπως είναι προφανώς ο James, πρέπει να είσαι κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος επαγγελματίας γιατί το σώμα μας είναι το σώμα μας και παίρνει ό,τι εμείς του δίνουμε. ”

“ Αν κάνεις τη σωστή προπόνηση, είναι εντάξει, αν κάνεις λάθος προπόνηση, εξακολουθεί να είναι προπόνηση, αλλά δεν είναι εντάξει. Είμαι πραγματικά περήφανος που βρίσκομαι εδώ όταν έφτασε σε αυτό το ορόσημο. Είναι εξαιρετικός παίκτης και εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι απαραίτητος για όλα όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια. ”

Για το ρόλο του Nunez και τον αγώνα:

“ Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και το δεύτερο ημίχρονο δεν είναι ένα ημίχρονο όπου κερδίζουμε το Όσκαρ ποδοσφαίρου για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο – το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Έτσι, κάναμε όλα όσα δεν ήθελε η Southampton, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Έτσι, χρησιμοποιήσαμε την ταχύτητα του Mo και του Darwin, χρησιμοποιήσαμε τους χώρους που δημιουργούμε με την ταχύτητα μεταξύ των γραμμών, χρησιμοποιήσαμε τις ποδοσφαιρικές μας δεξιότητες. ”

“ Το πρώτο γκολ ήταν ένα μια φάση – αλλά μετά μια εντυπωσιακή ασίστ από τον Harvey, αλλά η κίνηση από τον Darwin [ήταν] πολύ σημαντική. Έτσι, όπως είπαμε, στο σύστημα που παίζουμε ο Darwin πρέπει να έχει την αριστερή πτέρυγα, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, αλλά όταν είναι επιθετικός τότε πρέπει να είσαι στη θέση σου αλλά σε όλες τις φάσεις, πρέπει να είναι στο κέντρο της επίθεσης. Εκεί ήταν εκείνη τη στιγμή και με το τρίτο γκολ. Λοιπόν, υπέροχο παιχνίδι. Και αυτό ήταν το κύριο πρόβλημα που δεν το κάναμε πια στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίξαμε στην πλάτη τους στο δεύτερο μέρος. ” Είπε ο Klopp.

Αν η ομάδα θα χρειαστεί περισσότερη τύχη στο δεύτερο μισό:

“ Θα ήταν χρήσιμο, απολύτως χρήσιμο. Νομίζω ότι τα έχουμε σχεδόν όλα ήδη. Αλλά, ποιος θα το φανταζόταν ότι δύο επιθετικοί θα ήταν εκτός με μακροπρόθεσμα με τραυματισμούς. Πώς μπορείτε πραγματικά να προετοιμαστείτε για αυτό; Δεν είναι πραγματικά δυνατό – πάρα πολλοί τραυματισμοί τη λάθος στιγμή.  ”

“ Δεν είναι ότι προκαλέσαμε αυτούς τους τραυματισμούς, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τραυματισμοί εξ επαφής. Ο Lucho ήταν επαφή, ο Ibou, ο πρώτος, ήταν επαφή, ο πρώτος σε μια μονομαχία, ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, νομίζω. ”

Αν η ομάδα θα κοιτάξει την αγορά τον Ιανουάριο:

“ Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε τέτοια πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να την ανοίξουμε τώρα – αυτή τη συζήτηση. Δεν βοηθά τώρα γιατί είναι πάντα το ίδιο, πάντα μιλάμε για το ίδιο, είναι πάντα το ίδιο – αν υπάρχει κάτι δυνατό για εμάς, θα το κάνουμε. Αλλά αν είναι ανοιχτή η πόρτα ή ανοίξει, τότε είμαστε επίσης ανοιχτοί, αυτό δεν είναι πρόβλημα, επομένως δεν είναι ότι δεν το θέλουμε ή οτιδήποτε άλλο. Φυσικά, θέλουμε να βελτιώνουμε την ομάδα όλη την ώρα, απλά πιστεύουμε και στο προπονητικό κέντρο μας, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε εκεί, οπότε θα δούμε τι θα γίνει. ”

Ξεχώρισε σήμερα ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com