Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Duje Caleta-Car: «Ήμουν κοντά στη Liverpool το 2021»

Duje Caleta-Car: «Ήμουν κοντά στη Liverpool το 2021»

Εν όψει της επίσκεψης στο Anfield για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Liverpool, ο αμυντικός της Southampton Duje Caleta-Car αποκάλυψε πόσο κοντά βρέθηκε στη μεταγραφή του στους Κόκκινους του Merseyside το 2021.

Ο Caleta-Car έχει εδραιωθεί στη βασική εντεκάδα των Αγίων τις τελευταίες εβδομάδες και ενδεχομένως το Σάββατο να πραγματοποιήσει την όγδοη εμφάνιση του για την ομάδα. Αυτό θα συμβεί εναντίον της ομάδας της οποίας έφτασε μία ανάσα από το να γίνει μέλος της, στα τέλη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2020/21, της χρονιάς με τα αμέτρητα προβλήματα τραυματισμών στο χώρο (και) της άμυνας για τη Liverpool. Εν τέλει στους reds είχαν έρθει με τη μορφή δανεισμού ο Ozan Kabak και με μεταγραφή ο Ben Davies, ενώ είχαν επίσης απασχολήσει έντονα οι David Carmo, Gleison Bremer, Nevan Subotic, Shkodran Mustafi, Issa Diop και Eder Militao.

Οι συζητήσεις με τον Caleta-Car είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο με τον αμυντικό τότε της Marseille να είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για να προσγειωθεί στην Αγγλία μόλις οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωνόντουσαν. Τελικά η Marseille διέκοψε τις διαπραγματεύσεις, όμως η μεταγραφή του Κροάτη αμυντικού στη Premier League πραγματοποιήθηκε ενάμιση χρόνο αργότερα, με τη Southampton να πληρώνει 8εκ. λίρες.

Σε δηλώσεις του για τη περίοδο των διαπραγματεύσεων με τη Liverpool, ο Caleta-Car δήλωσε: «Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Είχαν τα ζητήματα με τους τραυματισμούς στη θέση μου, έτσι ο ατζέντης μου, μου τηλεφώνησε και μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον της Liverpool. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και ήθελα να πάω εκεί γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο κόσμο. Αλλά δε συνέβη.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ζήτημα προέκυψε ανάμεσα στη Marseille και τη Liverpool, αλλά δε θέλω να αναφερθώ περαιτέρω. Τώρα βρίσκομαι εδώ και ειλικρινά το απολαμβάνω στην Αγγλία. Παίζουμε εναντίον της Liverpool αυτή την αγωνιστική, συνεπώς θα είναι ένα καλό τεστ.»

Πιθανότατα μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Caleta-Car να είχε προβεί πιο παραγωγική από εκείνη του Ben Davies, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι χωρίς να καταγράψει επίσημη συμμετοχή με τους Reds. Ίσως πάλι να είχε τη τύχη του Ozan Kabak, ο οποίος ήρθε ως φέρελπις αμυντικός αλλά δε κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες.
Έχει πάντως την ευκαιρία του να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Duje Caleta-Car: «Ήμουν κοντά στη Liverpool το 2021»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com