Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Southampton (preview)

Liverpool – Southampton (preview)

Τελευταίος αγώνας πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Southampton το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Στον πάγκο της ομάδας δεν θα βρεθεί ο Jürgen Klopp, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Οι Reds θέλουν να πάνε με μια νίκη στη διακοπή, εκμεταλλευόμενοι το καλό momentum που έχουν από την περασμένη εβδομάδα με το διπλό στην έδρα της Tottenham.

Ο Jürgen Klopp θα έχει στη διάθεση του, τον James Milner που επιστρέφει, μετά την διάσειση που υπέστη, αλλά όχι και κάποια άλλη επιστροφή.

Τα καλά νέα είναι πως δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, αλλά και το ότι παίκτες όπως οι van Dijk, Robertson, Thiago, Fabinho και Salah πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα.

Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή που πέρασε από το Λονδίνο, με την μόνη αλλαγή να ενδέχεται να είναι ο Jordan Henderson αντί του Harvey Elliott.

Εκτός φυσικά παραμένουν οι Luis Diaz, Diogo Jota, Arthur Melo, ενώ οι Joel Matip και Naby Keita δεν αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αν και δεν είναι πλέον τραυματίες.

Με νίκη οι Reds θα πλησιάσουν την πρώτη τετράδα και θα περιμένουν παράλληλα στραβοπατήματα από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτούς.

Η Southampton έρχεται στο Anfield με νέο προπονητή, καθώς ο Nathan Jones ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία πριν από λίγες ημέρες.

Οι Saints βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος να ανεβάσουν σημαντικά την απόδοση τους, αν θέλουν να παραμείνουν στην Premier League.

Στο Anfield έρχονται χωρίς τους Livramento και Kyle-Walker Pieters.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Simon Hooper.

Οι Reds υποδέχονται στο Anfield τους Saints.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com