Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ καλή η κλήρωση με τη Real»

Klopp: «Πολύ καλή η κλήρωση με τη Real»

Liverpool και Real Madrid θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στο Uefa Champions League, με τον Jürgen Klopp να μιλά για τη νέα κόντρα με τους Μαδριλένους στο επίσημο site των Reds, χαρακτηρίζοντας την ως μια πολύ καλή κλήρωση για την ομάδα του.

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε:

“ Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να πούμε για αυτή την κλήρωση είναι ότι είναι το σωστό Champions League. Αυτή είναι μια κλήρωση που μιλάει από μόνη της και για την οποία πρέπει όλοι να είμαστε ενθουσιασμένοι. ”

“ Ξέρω ότι έχουμε παίξει με τη Real Madrid σε μερικούς πρόσφατους τελικούς, αλλά δεν είναι τόσο συχνά που οι δύο σύλλογοι μας συναντώνται σε διπλές αναμετρήσεις, οπότε τώρα μπορούμε να ανυπομονούμε να συμβεί αυτό. ”

“ Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Real είναι το καλύτερο. Το ξέρουμε αυτό. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι το δικό μας δεν είναι και πολύ κακό. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι έχουμε το Anfield και όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό. ”

“ Είναι μια πολύ καλή κλήρωση. Μια πραγματικά συναρπαστική κλήρωση. Τα ίδια τα παιχνίδια απέχουν ακόμη λίγους μήνες, αλλά δεν χρειάζεται πολλή φαντασία για να σκεφτείς πώς θα είναι η ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδια. Αυτή η κλήρωση μας έδωσε κάτι ξεχωριστό να περιμένουμε. ”

Να αποκλείσει την Real θα προσπαθήσει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com