Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Ramsay για το ντεμπούτο του με τη Liverpool

Ο Ramsay για το ντεμπούτο του με τη Liverpool

Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν ο χθεσινοβραδινός αγώνας κόντρα στη Napoli για τον Calvin Ramsay, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Liverpool και παράλληλα την πρώτη του συμμετοχή στο Uefa Champions League.

Ο νεαρός για το ντεμπούτο του δήλωσε:

“ Ήταν καλό. Προφανώς ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα έρθουν εδώ και τι θα κάνουν. Αλλά είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Και το να μπω αλλαγή και να κάνω το ντεμπούτο μου στο Champions League είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Το να έχω την οικογένειά μου εδώ επίσης, το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Είμαι ενθουσιασμένος. ”

“ Ήμουν λίγο νευρικός, για να είμαι ειλικρινής. Από τότε που ήρθα στον σύλλογο, τραυματίστηκα, αλλά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα τώρα. Έχω παίξει μερικά παιχνίδια με την U21s και έχω φτιάξει τη φυσική μου κατάσταση. ”

“ Έτσι, το να επιστρέψω στην πρώτη ομάδα και να μπω αλλαγή, με την η οικογένειά μου εδώ, [είναι] μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω. ”

“ Είναι δύσκολο [να περιγράψω το συναίσθημα], για να είμαι ειλικρινής. Είναι απλώς ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, κάτι που ονειρευόμουν ως μικρό παιδί. Το να παίζω πραγματικά στο Champions League, είναι απλά καταπληκτικό. ”

“ Απλώς πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, να προσπαθήσω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Και αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, είμαι σίγουρος ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες – Champions League, Premier League, ό,τι κι αν είναι. Ελπίζω λοιπόν να έχω περισσότερα λεπτά. ”

Ντεμπούτο για τον Calvin Ramsay.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com