Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Trent: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Trent Alexander-Arnold, τονίζοντας πως οι παίκτες της ομάδας πιστεύουν στους εαυτούς τους, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα της επόμενης Κυριακής με την Tottenham στο Λονδίνο.

Ο Trent αρχικά δήλωσε:

“ Θα έλεγα ότι όλοι πιστεύουμε στον εαυτό μας, πιστεύουμε στον τρόπο που παίζουμε, πιστεύουμε στην ομάδα και σε αυτό που μπορούμε να πετύχουμε. ”

“ Αλλά νομίζω ότι όταν παθαίνεις πισωγυρίσματα, μπορεί ενδεχομένως να σε κάνει να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και να αμφισβητήσεις τα πράγματα. Σαφώς ως ομάδα κάτι δεν πάει καλά, δεν πάει τόσο καλά όσο θέλουμε να πάει. ”

“ Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούν όλοι, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουν όλοι και να βεβαιωθούν ότι θα το κάνουμε σωστά, ειδικά την επόμενη εβδομάδα απέναντι στους Spurs, αντιπάλους της πρώτης τετράδας. ”

“ Νομίζω ότι δεν είμαστε στην καλύτερη φόρμα – νομίζω ότι πολλοί παίκτες θα το έλεγαν αυτό για τους εαυτούς τους και ως ομάδα γενικότερα. Αλλά εξακολουθούμε να δημιουργούμε τις ευκαιρίες μας, ακόμα δημιουργούμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια. Αλλά απλά δεν καταφέραμε να τα πάρουμε, ειδικά τα δύο τελευταία παιχνίδια της Premier League. ”

“ Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για εμάς να ανασυνταχθούμε, να αξιολογήσουμε τι πάει στραβά. ”

Πρόσθεσε για την Tottenham:

Πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε κάποιους βαθμούς αν να έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας για τη σεζόν. ”

Επιστροφή στις νίκες ζητά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com