Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > McAteer: «Εύκολος στόχος η FSG»

McAteer: «Εύκολος στόχος η FSG»

Ως εύκολο στόχο χαρακτήρισε ο πρώην Κόκκινος, Jason McAteer την στοχοποίηση της FSG από τον κόσμο της Liverpool για την κακή φετινή πορεία της ομάδας στην Premier League.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην Liverpool ECHO:

“ Πιστεύω ότι είναι πολύ κακό να κουνάνε το δάχτυλο γιατί νομίζω ότι είναι η FSG ένας εύκολος στόχος. ”

“ Είμαστε σε μια κουλτούρα σε έναν κόσμο ποδοσφαίρου όπου βλέπουμε τη Manchester City και την Chelsea και πώς ξοδεύουν χρήματα. Η PSG και τώρα η Newcastle, ο κόσμος πιστεύει ότι υπάρχει ένας απύθμενος λάκκος εκεί, αλλά δεν υπάρχει. ”

“ Οι κορυφαίες ομάδες δεν δέχονται γκολ στο τελευταίο λεπτό από τη Leeds, τα κενά συγκέντρωσης και τα ατομικά λάθη κοστίζουν στη Liverpool. Μπορούμε να διαφωνήσουμε για αλλαγές στο σχήμα και τη μεταγραφική πολιτική. Για μένα, η ομάδα έχει αλλάξει. ”

“ Πιστεύω ότι ο Jurgen δούλεψε με τους περιορισμούς της FSG, νομίζω ότι ξόδεψε τα χρήματα που του δόθηκαν και τα ξόδεψε σε τομείς που έπρεπε να τα ξοδέψει. Χάσαμε τον Mane επειδή ο Salah και ο Mane, είχαν τα συμβόλαια τους να λήγουν και έπρεπε να επιλέξουμε έναν. ” Είπε ο McAteer.

“ Δεν κάθομαι εδώ και προσπαθώ να δικαιολογήσω την ομάδα γιατί νομίζω ότι η αυτή βραδιά ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση από τη Liverpool. Νομίζω ότι είναι σοκαριστικό να κυριαρχείς σε ένα τέτοιο δεύτερο ημίχρονο και να μην συνεχίζεις και να κερδίζεις το παιχνίδι, ή έστω μια ισοπαλία. ”

H FSG με το Carabao Cup στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com