Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Απολύτως χαζό αυτό που έκανε ο Robertson στο 91′»

Carragher: «Απολύτως χαζό αυτό που έκανε ο Robertson στο 91′»

Ο Jamie Carragher κατακεραύνωσε αυτό που έκανε ο αμυντικός της Liverpool Andy Robertson στα τελευταία πέντε λεπτά του χθεσινού αγώνα στο Sky Sports.

Η Liverpool είχε μείνει πίσω στο σκορ μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα, αφού ο Rodrigo εκμεταλλεύτηκε μια κακή πίσω πάσα του Joe Gomez και έστειλε την μπάλα σε κενή εστία. Όμως οι Κόκκινοι αντέδρασαν γρήγορα και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Mohamed Salah μόλις 10 λεπτά αργότερα.

Ο Illan Meslier πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της Leeds, κάνοντας μια σειρά από εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Και αφού η Liverpool έμεινε πίσω στο σκορ στο 89ο λεπτό, πίεσε για την ισοφάριση. Αλλά ο Carragher δεν εντυπωσιάστηκε με τον Robertson που χτύπησε με το πόδι του τον τερματοφύλακα της Leeds.

Η ομάδα του Jurgen Klopp πάλεψε και πίεζε για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Salah προσπάθησε να περάσει τον Robertson στο 91ο λεπτό, αλλά η πάσα ήταν δυνατή για να την προλάβει.
«Είναι απολύτως χαζό από τον Andy Robertson. Βάζει το πόδι του μέσα, κάτι που θα μπορούσε να του δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο», δήλωσε ο Carragher στο Sky Sports χθες το βράδυ. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία να κερδίσει χρόνο ο τερματοφύλακας, ένας χρόνος που ήταν πολύτιμος για την Liverpool.

Carragher: «Απολύτως χαζό αυτό που έκανε ο Robertson στο 91′»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com