Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Red fans: «Το απόλυτο χάλι η εμφάνιση της Liverpool»

Red fans: «Το απόλυτο χάλι η εμφάνιση της Liverpool»

Η Liverpool υπέστη την πρώτη της εντός έδρας ήττα στη σεζόν, αφού με το νικητήριο τέρμα του Crysencio Summerville στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ηττήθηκε από τη Leeds το βράδυ του Σαββάτου, με τους οπαδούς της να καταγγέλλουν μια «απαράδεκτη» εμφάνιση από τους «κόκκινους».

Η ομάδα του Jurgen Klopp έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ μετά από λάθος του Joe Gomez, αλλά 10′ αργότερα ο Mohamed Salah ισοφάρισε. Πολλοί θα περίμεναν ότι η Liverpool θα έβγαζε αντίδραση από εκεί και πέρα, αλλά δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ματς, με κάθε επίθεση των αντιπάλων να μυρίζουν γκολ και δεν μπορεί να είχε κανένα παράπονο όταν ο Summerville εκμεταλλεύτηκε κάποια αμυντικά λάθη για να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 89′.

Η ήττα σημαίνει ότι το απίστευτο αήττητο ρεκόρ 70 αγώνων του Virgil van Dijk στο πρωτάθλημα στο Anfield έφτασε στο τέλος του και αφήνει τους «κόκκινους» πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού παρά στην πρώτη τετράδα. Πράγματι, μετά από 12 παιχνίδια, η Liverpool βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την τελευταία τριάδα, κάτι που είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτο αν αναλογιστεί κανείς πόσο κοντά έφτασε στην κατάκτηση και των τεσσάρων τροπαίων που διεκδίκησε την περασμένη σεζόν.

Οι οπαδοί είναι λογικό να ανησυχούν για τη φόρμα της Liverpool, καθώς η απογοητευτική σεζόν συνεχίζεται…..

Red fans: «Το απόλυτο χάλι η εμφάνιση της Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com