Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκληρή κριτική από Agbonlahor στη Liverpool

Σκληρή κριτική από Agbonlahor στη Liverpool

Σκληρή κριτική άσκησε στη Liverpool ο Gabriel Agbonlahor, μιλώντας στον αέρα του TalkSport, συνεχίζοντας και την κόντρα που έχει ξεκινήσει με τον Jürgen Klopp.

Με αφορμή την ήττα της ομάδα στο Nottingham, ανέφερε:

“ Ο Carvalho δεν φαίνεται να είναι ποιοτικός στην Premier League. Δεν δείχνει έτοιμος, χρειάζεται άλλη μια σεζόν ως δανεικός. Δυσκολεύεται, δεν επηρεάζει το παιχνίδι, φαινόταν ανύπαρκτος. ”

“ Ο Harvey Elliott έπαιξε καλά, αλλά ο Curtis Jones δυσκολεύτηκε. Αυτά είναι ταλαντούχα παιδιά, αλλά αυτή τη στιγμή η Liverpool χρειάζεται παίκτες να αποδώσουν. ”

“ Τα πόδια του Fabinho έχουν φύγει. Είναι σαν να περπατάει, δεν μπορεί να κάνει σπριντ. Ο Roberto Firmino είναι ασταθής, ο Mo Salah ήταν κακός και ο Joe Gomez, έχει δύο αξιοπρεπή παιχνίδια και όλοι έλεγαν ότι μπορεί να πάει στο Μουντιάλ, αλλά ήταν πάλι απαίσιος. ”

“ Κύριε Τέρας Νοοτροπίας, Jürgen, πέντε παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς νίκη αυτή τη σεζόν – μπορεί να πάρει μόνο εντός έδρας αγώνες σε ένα γεμάτο Anfield; Δεν μπορεί να συγκεντρώσει την ομάδα του «τέρατος νοοτροπίας» του για εκτός έδρας παιχνίδια; ”

“ Μπορεί η Liverpool να τερματίσει στην πρώτη τετράδα; στην πρώτη τετράδα – μπορείς να αναφέρετε τέσσερις καλύτερες ομάδες καλύτερες από τη Liverpool στην Premier League αυτή τη στιγμή; Εύκολα! Man City, Arsenal, Man United, Spurs, Chelsea. Ακόμη και η Newcastle. ”

“ Είπα στην αρχή της σεζόν ότι δεν νομίζω ότι η Liverpool θα προκριθεί στο Champions League αυτή τη σεζόν και επιμένω σε αυτό. Δεν παρασύρομαι από το να νικήσουν τη Rangers, ούτε να κερδίσουν τη Manchester City λόγω των λαθών του Guardiola με την τακτική του. ”

Σκληρή κριτική για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com