Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Curtis Jones: «Επέστρεψα και έχω πράγματα να αποδείξω»

Curtis Jones: «Επέστρεψα και έχω πράγματα να αποδείξω»

Ο Curtis Jones έκανε την έκπληξη, ξεκινώντας για πρώτη φορά τη σεζόν στo παιχνίδι με την Nottingham Forest και μετά από 10 εβδομάδες εκτός δράσης με έναν «σπάνιο» τραυματισμό, αισθάνεται ότι έχει να «αποδείξει κάτι».

Αφού έκανε μια εμφάνιση στα τελευταία λεπτά στη νίκη στο Community Shield στα τέλη Ιουλίου, ο Jones δεν είχε εμφανιστεί στο γήπεδο με τη φανέλα της Liverpool μέχρι τη νίκη επί της West Ham στα μέσα της εβδομάδας.

Το Σάββατο, ξεκίνησε για πρώτη φορά μετά από μια μόλυνση στο αυτί του Thiago, παίζοντας αρχικά στον άξονα διπλού μεσοεπιθετικού και στη συνέχεια στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής – το πρώτο του 90λεπτο από τον Μάιο.

Ο χρόνος που έμεινε εκτός αγωνιστικού χώρου οφείλεται σε έναν τραυματισμό στο πόδι του, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα εάν δεν αντιμετωπιζόταν έγκαιρα – συνεχίζοντας μια τάση μικροτραυματισμών.

Και όλα αυτά άφησαν τον 21χρονο να αισθάνεται ότι έχει να αποδείξει κάτι, με τη συνέπεια να είναι ο στόχος του μετά από μια χρονιά που έμεινε στάσιμη.

«Ήμουν εκτός για 10 εβδομάδες. Ήρθα την Τετάρτη και έπαιξα μισή ώρα, μετά 90′ [στη Forest]«, δήλωσε ο Jones στους δημοσιογράφους, μέσω της Echo.

«Είμαι κουρασμένος, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι της. Premier League, θα είναι πάντα σκληρή, ασταμάτητη δουλειά. Αλλά είμαι σε φόρμα και νιώθω έτοιμος τώρα. Βασικά ήταν οίδημα στο οστό. Αλλά αν το συνεχίσετε, μπορεί να γίνει κάταγμα και στη συνέχεια σπάσιμο. Όταν είχα τραυματιστεί, ήταν σαν να έχω πάθει κάτι περίεργο. Την περασμένη σεζόν με τρύπησαν στο μάτι και έμεινα εκτός για έξι εβδομάδες, και αυτή τη σεζόν είχα μια αντίδραση στρες στο οστό. Έμεινα εκτός για τέσσερις εβδομάδες, επέστρεψα και προπονήθηκα δύο φορές, το ένιωσα ξανά και έμεινα εκτός για άλλες έξι εβδομάδες. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά τώρα που επέστρεψα είμαι χαρούμενος και έχω να αποδείξω κάτι.»

Είναι τέλειο να τον έχουμε πίσω, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένα εξαιρετικό ταλέντο σε όποιο σύστημα κι αν παίζουμε», δήλωσε ο Klopp πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου.

«Μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο».

Ο Curtis Jones επέστρεψε στη δράση.
Ο Curtis Jones επέστρεψε στη δράση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com