Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson για τη νίκη και την απόκρουση του πέναλτι

Ο Alisson για τη νίκη και την απόκρουση του πέναλτι

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι της Liverpool ο Alisson Becker, ο οποίος μάλιστα απέκρουσε το πέναλτι του Jarrod Bowen και βοήθησε στην επίτευξη της νίκης με 1-0 επί της West Ham.

Ο Ali για την απόκρουση του πέναλτι δήλωσε:

“ Δεν θα πω πολλά για αυτό! Αλλά νομίζω ότι ήταν μια καλή απόκρουση. Στο ποδόσφαιρο όλοι μελετούν τους πάντες – οι επιθετικοί μελετούν τον τερματοφύλακα, οι τερματοφύλακες τους επιθετικούς ή τους πέναλτι. Δεν θα μιλήσω πολύ για το τι κάνω – συγγνώμη! ”

Για τις 3 συνεχόμενες νίκες:

“ Από την αρχή της σεζόν έχουμε μεγάλους στόχους να κατακτήσουμε τρόπαια, να παλέψουμε για κάθε διοργάνωση που είμαστε. ”

“ Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά με το Community Shield εναντίον της Man City, ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν σημαντικό, μεγάλο αντίπαλο. Μας έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση, αλλά δεν το χρησιμοποιήσαμε για την Premier League και μετά ξαφνικά χάσαμε αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια των αγώνων, χάσαμε παίκτες και για τραυματισμούς – και αυτό είναι κάτι που επηρέασε την ομάδα, τον ρυθμό, κάποιους παίκτες που επέστρεψαν από καιρό που δεν έπαιξαν. ”

“ Όλες οι περιστάσεις γύρω μας επηρέασαν λίγο. Και στον αγωνιστικό χώρο, οι εμφανίσεις δεν ήταν τόσο κακές, αλλά δεν ήταν αρκετές για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να πάρουμε τη νίκη. ”

Για τον Darwin Nunez:

“ Τον βοηθάμε πολύ, τον κρατάμε πολύ κοντά. Είναι πολύ καλό παλικάρι. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, είναι πραγματικά δύσκολο να εγκατασταθείς σε μια διαφορετική χώρα. Όταν ήρθα εδώ, ήξερα λίγο περισσότερα αγγλικά από εκείνον – μαθαίνει. Δουλεύει σκληρά σε αυτό – όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και έξω για να μάθει αγγλικά. Είναι ένας πραγματικά πειθαρχημένος άνθρωπος και προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε, να βοηθήσουμε τον Lucho. ”

“ Είμαστε μια πραγματικά δυνατή ομάδα που δουλεύουμε μαζί και μένουμε μαζί όλη την ώρα όταν βρισκόμαστε στο προπονητιξό. Μερικές φορές έξω από το γήπεδο συγκεντρωνόμαστε για να περάσουμε χρόνο μαζί – και αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για εκείνον αλλά και για την οικογένειά του και για όλες τις οικογένειές μας. ”

Alisson Becker και Jürgen Klopp μετά τη λήξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com