Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα»

Klopp: «Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα»

Η ομάδα θα μπορούσε να είχε παίξει καλύτερα χθες το βράδυ, αλλά πήρε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κόντρα στη West Ham, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου.

Ο Γερμανός προπονητής για τη νίκη της ομάδας δήλωσε:

“ Όσο παίζαμε ποδόσφαιρο ήμασταν πραγματικά κυρίαρχοι, αλλά δεν το κάναμε με συνέπεια και το παιχνίδι άνοιξε. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. ”

“ Έχουμε περάσει τόσες δύσκολες στιγμές μαζί και το περνάμε μαζί. Το Σάββατο θα είναι επίσης ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα είναι μια πραγματικά τρελή ατμόσφαιρα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Οι 16 βαθμοί είναι πολύ καλύτεροι, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε επιλεκτικοί στα παιχνίδια μας. ”

“ Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πολύ καλό ημίχρονο με άσχημο τέλος. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ και είχαμε το δοκάρι. Ο Fabianski έκανε μεγάλες αποκρούσεις, έκαναν μεγάλα μπλοκ. ”

“ Συνολικά είναι ένα άξιο τρίποντο. Πολύ σημαντική και δύσκολη περίοδος για όλες τις ομάδες, για να πάρουν τρεις βαθμούς. ”

“ Το δεύτερο σερί 1-0, είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Ξέρω ότι οι άνθρωποι το μισούν όταν αναφέρω τον άνεμο, αλλά αλλάζει το παιχνίδι ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να κρατάς την μπάλα στο έδαφος και να την ελέγχεις. Έχουμε περιθώρια για βελτίωση. ”

Για το γκολ του Nunez πρόσθεσε:

“ Σκοράραμε ένα υπέροχο τέρμα και η απόκρουση του Alisson στο πέναλτι ήταν επίσης καθοριστική. ”

“ Το γκολ από τον Darwin ήταν εξαιρετικό. Είχε και άλλες ευκαιρίες – στο ημίχρονο είδε ένα με το αριστερό πόδι. Η κίνησή του ήταν εξαιρετική. Είναι πολύ νέος , οπότε έπρεπε να κάνουμε την αλλαγή από νωρίς μαζί του. ”

“ Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο – είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτόν – έχει χρόνο να εξελιχθεί, είναι νέος. ”

Για τον Darwin:

“ Είναι εξαιρετικό ταλέντο, μπορείτε να το δείτε.”

“ Τα τρεξίματά του, η ταχύτητα που έχει, το σώμα του, οι δεξιότητες στα τελειώματα είναι απολύτως εξαιρετικές. ”

“ Έχει μια πολύ καλή τεχνική, αλλά δεν τη χρησιμοποιεί όλη την ώρα. Μερικές φορές βιάζεται πάρα πολύ και η πρώτη επαφή πάει κάπου, κάπως. ”

“ Αλλά υπάρχουν τα πάντα εκεί. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με εκείνον. ”

“ Όμως, όπως τις περισσότερες φορές, όταν είσαι νέος έχεις χρόνο να εξελιχθείς, αλλά πρέπει να εξελιχθείς. Αυτό είναι που δουλεύουμε. ”

Για τον Alisson:

“ Τι τύπος που είναι ε; Είναι εξαιρετικός και έξυπνος, καταντά γελοίο για τον αντίπαλο! ”

Για τις αλλαγές που έκανε:

“ Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για διαφορετικούς λόγους. Έπρεπε να αλλάξουμε τον Thiago προληπτικά, το ίδιο και με τον Darwin. ”

“ Όλα τα παιδιά είναι εντάξει, κάναμε τις αλλαγές την κατάλληλη στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

Ο Darwin Nunez σκόραρε για πρώτη φορά εντός έδρας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com