Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Howe στις δηλώσεις του Klopp για City, PSG και Newcastle

Η απάντηση του Howe στις δηλώσεις του Klopp για City, PSG και Newcastle

Jurgen Klopp και Eddie Howe στο περσινό παιχνίδι του Anfield.

Ο Jurgen Klopp αναφέρθηκε στις Paris Saint-Germain, Manchester City και Newcastle πριν το παιχνίδι με τους Πολίτες, και συγκεκριμένα στην οικονομική τους άνεση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του πριν το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, ο προπονητής της Liverpool μίλησε -χωρίς να τους ονοματίσει, αν και ήταν προφανές σε ποιους αναφερόταν- σε τρεις συλλόγους, των οποίων η οικονομική δυνατότητα σε επίπεδο πραγματοποίησης μεταγραφών «δεν έχει ταβάνι», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δεδομένων των διαστάσεων πού πήρε η δήλωση του Γερμανού, επόμενο ήταν να ζητηθεί η γνώμη του προπονητή της Newcastle, Eddie Howe, για το θέμα.

Στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αποψινού παιχνιδιού των Magpies με την Everton, o Άγγλος manager απάντησε τα εξής:

«Όταν γνωρίζεις την πραγματικότητα, όταν γνωρίζεις την αλήθεια του τι έχουμε κάνει από τότε (μετά την αγορά του 80% των μετοχών του συλλόγου από το fund τη λειτουργία του οποίου έχει αναλάβει το κράτος της Σαουδικής Αραβίας), (γνωρίζεις ότι) προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα με πολύ ελεγχόμενο τρόπο.»

«Σίγουρα ο σύλλογος θα μπορούσε να ακολουθήσει έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, με την εξαγορά, με όλα όσα ‘συνόδευσαν’ αυτή την εξαγορά και με όλα όσα συζητήθηκαν μετά από την εξαγορά.»

«Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει ταβάνι σε αυτόν τον σύλλογο, λόγω όλων των πραγμάτων πού εξηγώ κάθε βδομάδα. Το Financial Fair Play. Επίσης προπονούμαστε σε ένα προπονητικό κέντρο υπό ανακαίνιση. Οπότε, δε ζούμε τη ζωή πού συζητιέται από κάποιους, ζούμε μία πολύ διαφορετική πραγματικότητα.»

O Eddie Howe στο Anfield.
O Eddie Howe στο Anfield.

Οι επίμαχες δηλώσεις του Eddie Howe:

https://www.instagram.com/p/Cj3BcGQqnAt/

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com