Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jon Flanagan: Κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 29 ετών!

Jon Flanagan: Κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 29 ετών!

Σε εθελοντική εργασία καταδικάστηκε ο Jon Flanagan.

Ο Jon Flanagan, Scouser και πρώην παίκτης της Liverpool, ανακοίνωσε ότι η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής έλαβε τέλος στην πρώιμη ηλικία των 29 ετών.

Το μάλλον αναπάντεχο νέο κυκλοφόρησε χθες στα media, με τον ίδιο τον παίκτη να δημοσιοποιεί την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του, σε συνέχεια ενός ακόμα χειρουργείου στο γόνατο στο οποίο υπεβλήθη πρόσφατα.

Σε σχέση με τη Liverpool, o Jon αποτέλεσε από μικρή ηλικία μέλος των ακαδημιών της. Η πρώτη του εμφάνιση στην πρώτη ομάδα πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2011, κάτω από την καθοδήγηση του Sir Kenny Dalglish, σε ένα 3-0 επί της Manchester City.

Η -σύντομη- καθιέρωσή του στην πρώτη ομάδα έγινε τη σεζόν 2013-14, κατά την οποία ο Brendan Rodgers τον καθιέρωσε στη θέση του αριστερού μπακ. Σε εκείνη τη σεζόν, όπου η ομάδα μας έχασε στις (γνωστές) λεπτομέρειες τον τίτλο από τους «Πολίτες», ο Flanagan κατέγραψε 23 συμμετοχές και ένα γκολ στο White Hart Lane της Tottenham.

Οι τραυματισμοί του στο γόνατο του, οι οποίοι του στέρησαν την παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους από τον Μάιο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2016, είχαν ως αποτέλεσμα να τον δούμε μόλις 9 φορές επί εποχής Klopp.

Οι Scousers Jon Flanagan και Jordan Rossiter στην προπόνηση της Liverpool.
Οι Scousers Jon Flanagan και Jordan Rossiter στην προπόνηση της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com