Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για West Ham, Jota και επιστροφές

Ο Klopp για West Ham, Jota και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης εναντίον της West Ham στο Anfield για την Premier League.

Ο Γερμανός μίλησε αρχικά για τον τραυματισμό του Jota: 

“ Δεν είναι καλά νέα για τον Diogo. Θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρόκειται για έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό των μυών της γάμπας. ”

“ Η πρώτη διάγνωση ήταν ξεκάθαρη και είναι πολύ θλιβερά νέα για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε [την ευημερία των παικτών], το κάνουμε πάντα και αν μπορούμε να εξετάσουμε τα πράγματα ως προς τη σύνθεση, θα το κάνουμε. Είναι μια έντονη περίοδος. Είναι συνηθισμένο για εμάς, αλλά απαιτείται και πάλι πλήρης ενέργεια απέναντι στη West Ham. ”

Αν θα βρεθεί αύριο στον πάγκο:

“ Πιστεύω ότι θα είμαι εκεί αύριο γιατί στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχει συμβεί ακόμα και δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι λίγες ώρες πριν το παιχνίδι. ”

“ Θα έπρεπε να είχα αντιμετωπίσει διαφορετικά την κατάσταση και συνήθως το κάνω, αλλά δεν μπορούσα σε αυτή την κατάσταση. ”

“ Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση, αλλά κάθισα στο γραφείο του Anthony Taylor μετά τον αγώνα και είχα μια εντελώς ήρεμη συζήτηση για το παιχνίδι. ”

Για τις ανακοινώσεις των Liverpool και City μετά τον αγώνα:

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι φίλοι με άλλους συλλόγους και είμαι σίγουρος ότι άλλοι σύλλογοι δεν θέλουν να είναι οι καλύτεροι φίλοι μαζί μας. Είναι κανονικός ανταγωνισμός. ”

Για τη νίκη της Κυριακής:

“ Ήταν μια σούπερ εμφάνιση σε ένα πραγματικά έντονο παιχνίδι. Έδειξε επίσης την πολύ σημαντική δουλειά που έχουν να κάνουν οι διαιτητές. ”

“ Νομίζω ότι η απόδοση ήταν εξαιρετική, ατομικά και ομαδικά. Τα αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά για να εκφράσω πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα. Από όλες τις διαφορετικές οπτικές γωνίες, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν, ο τρόπος που χρειαζόμασταν να αμυνθούμε. ”

“ Οι οπαδοί μας κατάλαβαν γρήγορα ότι δεν ήταν το ξεκίνημα που θέλαμε, το πώς αντέδρασαν και μας βοήθησαν στα εντός έδρας παιχνίδια είναι εξαιρετικό – το κάνει ξεχωριστό. Ήταν τεράστιο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.”

Για τη σημασία της νίκης και τη συνέχεια:

“ Όταν κάνεις ένα ξεκίνημα όπως το κάναμε εμείς, υπάρχει μια στιγμή στη σεζόν που λες «από τώρα και στο εξής, είναι όλοι τελικοί». ”

“ Το καταλάβαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Σεβόμαστε πολύ τη West Ham, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Έχει πραγματικά ποιοτικούς παίκτες. ”

“ Αν το πας παιχνίδι με παιχνίδι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δίνεις τα πάντα, ανακάμπτεις και μετά τα δίνεις όλα στο επόμενο παιχνίδι. Οι άνθρωποι αναρωτιούνται «μπορείς πραγματικά να το κάνεις τόσο καιρό», αλλά γι’ αυτό αλλάζουμε ενδεκάδες. ”

Για τα σχόλια των Cityzens προς εκείνον: 

“ Αυτή είναι η ζωή των ανθρώπων που μιλούν δημόσια. Δεν είναι η πρώτη φορά που με παρεξηγούν. Αν οι άνθρωποι παρεξηγούν, δεν μπορώ να το αλλάξω. ”

“ Πρέπει να είμαι προσεκτικός, ήξερα ότι εδώ και χρόνια, μερικές φορές δεν λέω αυτό που σκέφτομαι. Συνήθως δεν είναι ποτέ ο στόχος μου να [κρίνω] ή οτιδήποτε άλλο. Λέω αυτό που ξέρω και πώς το βλέπω. ”

Αν υπάρχουν άλλα προβλήματα:

“ Νομίζω ότι όλοι οι άλλοι παίκτες που ξεκίνησαν το παιχνίδι είναι ξανά διαθέσιμοι. Ο Curtis ήταν στον πάγκο, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα τον χρησιμοποιούσαμε αλλά τον είχαμε στον πάγκο.”

“ Δεν προπονήθηκε χθες, οπότε ίσως μισό βήμα πιο κοντά. Ο Oxlade πλησιάζει, είναι στην προπόνηση αλλά χρειάζεται χρόνο. Ο Naby βγάζει μέρη της ομαδικής προπόνησης. Ο Ibou δεν συμμετέχει στην ομαδική προπόνηση. ”

“ Ο Joel χρειάζεται λίγο χρόνο και ο Luis δεν βρίσκεται καν κοντά στην επιστροφή του. ”

“ Ο Calvin (Ramsay) είναι έτοιμος να παίξει με την U21. ”

Πολύ άτυχος ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com