Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει το Μουντιάλ ο Jota!

Χάνει το Μουντιάλ ο Jota!

Τεράστιο πλήγμα για την Liverpool, αλλά και την εθνική Πορτογαλίας, αφού ο τραυματισμός του Diogo Jota αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός και ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα, χάνοντας και το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το πρόβλημα του επιθετικού είναι σε έναν μυ στην γάμπα του και θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων και αγώνων για το προσεχές διάστημα, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Δεν είναι καλά τα νέα για τον Diogo. Θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρόκειται για έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό των μυών της γάμπας. ”

“ Η πρώτη διάγνωση ήταν ξεκάθαρη και είναι πολύ θλιβερά νέα για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε [την ευημερία των παικτών], το κάνουμε πάντα και αν μπορούμε να εξετάσουμε τα πράγματα ως προς τη σύνθεση, θα το κάνουμε. Είναι μια έντονη περίοδος, είμαστε συνηθισμένοι, αλλά απαιτείται και πάλι πλήρης ενέργεια απέναντι στη West Ham. ”

Όσο για το πότε αναμένεται να επιστρέψει πρόσθεσε:

“ Είναι μεγάλο πλήγμα. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι θα μείνει εκτός για πολύ καιρό, μιλάμε για μήνες. Θα δούμε, δεν θέλω να βάλω ένα χρονοδιάγραμμα. Θα είναι για καιρό. ”

“ Πάντα ελπίζω σε θετικές εξελίξεις στην αποθεραπεία. Είναι εκπληκτικά καλά μέχρι στιγμής, είναι ένα έξυπνο παιδί και το ήξερε όταν τον πήραν εκτός με φορείο. Εκείνη τη στιγμή ήξερε ότι ήταν σοβαρό και είχε αντίκτυπο στα όνειρά του για το Μουντιάλ. ”

Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com