Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – West Ham (preview)

Liverpool – West Ham (preview)

Δωδέκατη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την West Ham το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds επικράτησαν με 1-0 της Manchester City την Κυριακή και έχουν σαφώς ανεβασμένη την ψυχολογία τους, θέλοντας οπωσδήποτε να πετύχουν για δεύτερη φορά φέτος διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η West Ham έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Southampton και δεν έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην φετινή Premier League, όντας στην 12η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους 13 της Liverpool.

Ο Jürgen Klopp δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Diogo Jota που αποκόμισε τραυματισμό στη γάμπα από τη νίκη με την Manchester City και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Κάποια επιστροφή δεν υπάρχει, με τους Luis Diaz, Arthur Melo, Ibou Konate, Oxlade-Chamberlain, Joel Matip και Naby Keita να παραμένουν εκτός.

Ορισμένες αλλαγές δεδομένα θα δούμε από τον Γερμανό τεχνικό, με τον Κώστα Τσιμίκα να ενδέχεται να ξεκινήσει αντί του Andy Robertson στο αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του Σκωτσέζου από τη δράση για έναν και πλέον μήνα.

Virgil van Dijk και Joe Gomez θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Trent Alexander-Arnold θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ξεκινώντας ως δεξί μπακ. Πολύ πιθανή θεωρείται και η επιστροφή του Jordan Henderson στην ενδεκάδα και σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Darwin Nunez σε αυτή.

Η West Ham έχει εκτός μόνο τον Cornet και αμφίβολους τους Dawson και Zouma. Έρχεται στο Anfield, για να πάρει αποτέλεσμα, κάτι που δεν έχει καταφέρει από τον Δεκέμβριο του 2016.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Stuart Attwell.

Οι Reds υποδέχονται την West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com