Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 12/10/1988 Νίκη & πρόκριση επί Walsall με Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα: 12/10/1988 Νίκη & πρόκριση επί Walsall με Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του King Kenny Dalglish θα κερδίσουν εκ νέου την Walsall στο Fellows Park για τον 2ο γύρο του League Cup, με τον Ian Rush να είναι ο πρωταγωνιστής της συνάντησης, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Να αναφέρουμε πρωτίστως πως τα παιχνίδια του θεσμού τότε, ήταν διπλά και στο πρώτο παιχνίδι στο Anfield οι Κόκκινοι είχαν κερδίσει 1-0 με γκολ του αμυντικού Gary Gillespie.
Οι Reds παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ερχόμενοι από δύο συνεχόμενες ήττες στο Πρωτάθλημα, γεγονός όχι συνηθισμένο γι’ αυτούς και με τον Ian Rush να μην έχει σημειώσει ως τότε ούτε ένα γκολ, από την αρχή της χρονιάς! Έχοντας μάλιστα περάσει μια βαριά ίωση, ο Ουαλός επιθετικός έδειχνε αρκετά βαρύς στις κινήσεις του, σε βαθμό που οι οπαδοί των γηπεδούχων τον ειρωνευόντουσαν φωνάζοντας ρυθμικά «δείχνεις σαν έγκυος πάπια»!

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει από το 5ο λεπτό, αν ήταν πιο εύστοχοι οι Ronnie Whelan & Peter Beardsley, αλλά εκεί «μίλησε» ο Ian Rush όταν στο 30′ από ασίστ του Peter Beardsley έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Fred Barber, δίνοντας έτσι στους οπαδούς των Reds να απαντήσουν στους ομόλογους τους της Walsall με το «ο Ian Rush επέστρεψε!».

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονόλογο των Κόκκινων που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 72′ με τον Ian Rush από ασίστ του Kevin MacDonald και τον Jan Mølby να σημειώνει το 0-3 από το σημείο του πέναλτι στο 83′.

Τρία λεπτά αργότερα (86′) ο Craig Shakespeare θα σημειώσει το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ, με τους Reds να καλούνται να συναντήσουν στον επόμενο γύρο την Arsenal.

Το παιχνίδι στο Fellows Park παρακολούθησαν 12.015 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Peter Tyldesley από το Cheshire.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 12/10/1988 Νίκη & πρόκριση επί Walsall με Ian Rush
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com