Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ibrahima Konate: «Χαίρομαι που επέστρεψα στην δράση»

Ibrahima Konate: «Χαίρομαι που επέστρεψα στην δράση»

Μετά από δύο μήνες τραυματισμού, ο Ibrahima Konate είναι «πολύ χαρούμενος που επέστρεψε» και είναι έτοιμος να βοηθήσει τη Liverpool να βρει τα πατήματά της μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα για το 2022/23.

Η προσδοκία όλων ήταν πως ο Konate δεν θα ήταν εκτός δράσης για πολύ καιρό, αλλά δεν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση παρά μόνο 65 ημέρες μετά το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με την Strasbourg. Ήταν μια μεγάλη περίοδος αναμονής για τον 23χρονο αμυντικό. Βέβαια η επιστροφή του παίχτη ήρθε με την ήττα από την Arsenal την Κυριακή, όχι ο ιδανικότερος τρόπος μια επιστροφή στη δράση.

«Ναι, φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα», είπε ο Konate στο LFCTV. «Ήταν δύο μήνες, αλλά θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό team του συλλόγου που με βοήθησε να επιστρέψω σε καλή κατάσταση και πιο δυνατός, ελπίζω. Το αποτέλεσμα σήμερα δεν ήταν πολύ καλό για μένα, για εμάς και για τους φιλάθλους, αλλά συγχωρέστε μας γι’ αυτό, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε περισσότερα για την ομάδα.»

Η ήττα της Liverpool την κρατά στους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα, με 14 βαθμούς διαφορά από την Arsenal που είναι στην κορυφή (24) και ήταν άλλη μια μέτριαεμφάνιση. Για δέκατη φορά σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, η Liverpool δέχτηκε πρώτη και είναι κάτι που η Konate «δεν μπορεί πραγματικά να εξηγήσει» έχοντας παρακολουθήσει μόνο από την εξέδρα.

«Πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να πηγαίνουμε στη δουλειά κάθε μέρα, κάθε μέρα, κάθε μέρα», είπε ο Konate. «Μερικές φορές είναι έτσι. Δεν τα παρατάμε τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ξανά και ξανά.»

Ibrahima Konate: «Χαίρομαι που επέστρεψα στην δράση»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com