Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Bronckhorst: «Τώρα γνωρίζουμε καλύτερα την Liverpool»

van Bronckhorst: «Τώρα γνωρίζουμε καλύτερα την Liverpool»

Πιο καλά διαβασμένη και προετοιμασμένη θα είναι η ομάδα του στον αποψινό αγώνα εναντίον της Liverpool στο Ibrox, όπως δήλωσε ο Giovanni van Bronckhorst στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Ολλανδός προπονητής συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Είπα πολλές φορές ότι είναι πάντα πιο εύκολο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι εναντίον ενός αντιπάλου. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Liverpool, παίξαμε με μια δυνατή ομάδα. ”

“ Πρέπει να βρούμε στιγμές όπου μπορούμε να είμαστε επικίνδυνοι. Η προσέγγισή μας θα είναι διαφορετική, χρειαζόμαστε βαθμούς. Είχαμε κάποιες δυνατές εμφανίσεις εντός έδρας. Η Napoli μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να πάρουμε κάτι από τα εντός έδρας παιχνίδια και αυτό είναι τι θα σχεδιάσουμε απέναντι στη Liverpool. ”

“ Το κοινό του Ibrox σίγουρα θα μας ωθήσει σε μια καλή εμφάνιση. Αυτό που έκανε η Liverpool την περασμένη εβδομάδα ήταν λίγο διαφορετικό από αυτό που συνήθιζε να κάνει. Έχει τραυματισμούς, αλλά απειλεί με επιθετικούς – παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Εμείς πρέπει να είμαστε γενναίοι για να επιτεθούμε επίσης. ”

“ Αναλύσαμε το παιχνίδι με τη Liverpool την περασμένη εβδομάδα και τώρα πρέπει να βγούμε έξω και να απολαύσουμε το Champions League. Δεν θέλαμε να πάμε στο Anfield και να ανοίξουμε χώρους για να τους εκμεταλλευτούν. ”

“ Χρειαζόμασταν τη διαχείριση του παιχνιδιού για να μείνουμε κοντά τους και τα πήγαμε καλά. Το δεύτερο γκολ στο Anfield, το πέναλτι [πόνεσε]. Είναι μια ποιοτική ομάδα, πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι στις μεταβάσεις και τις στιγμές άμυνας. Στην ιδανική περίπτωση, εμείς χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς απέναντι στη Liverpool. ”

“ Η Liverpool είναι μια ομάδα που έχει παίξει σε 3 τελικούς σε 5 σεζόν, έχει έναν κορυφαίο προπονητή, είναι μια κορυφαία ομάδα με ισορροπία. Ακόμη και με τραυματισμούς μπορεί ακόμα να παρατάξει μια δυνατή ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζουμε εναντίον της [στο Ibrox] αλλά θα ήταν μεγάλη νίκη αν την πετύχουμε. ”

Liverpool και Rangers ξανά αντιμέτωπες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com