Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα ως ομάδα»

Jota: «Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα ως ομάδα»

Ο Diogo Jota ήταν ο ποδοσφαιριστής που μίλησε μετά τον Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου της ομάδας ενόψει του αποψινού αγώνα κόντρα στους Rangers για το Champions League.

Ο επιθετικός μίλησε για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας:

“ Μπορούμε πάντα να κάνουμε περισσότερα, αλλά όταν κοιτάς πίσω, νιώθεις ότι όλα πήγαν εναντίον μας το Σαββατοκύριακο. Αλλά είναι μέρος του παρελθόντος τώρα, αυτό είναι ένα διαφορετικό σενάριο – πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. ”

“ Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, δεν έχουμε παίξει ακόμα στα κύπελλα. Είμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια της σεζόν και έχουμε πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Θα είναι διαφορετικά φέτος λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οπότε έχουμε μερικές εβδομάδες για να μας διευκολύνουν. ”

Για τη δική του θέση στην ομάδα:

“ Θα παίξω όπου ο προπονητής θέλει να παίξω, θα είμαι συγκεντρωμένος στο 100% με τον καλύτερό μου εαυτό, καθώς αυτός είμαι. Αν πρέπει να παίξω σε διαφορετικές θέσεις, αυτό θα κάνω. ”

“ Είμαι έτοιμος να παίξω όπου ο προπονητής νιώθει ότι μπορώ να είμαι σημαντικός για την ομάδα. ”

Για τον αποψινό αγώνα:

“ Δεν ξέρω πώς θα παίξουν – μάλλον θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα από την περασμένη εβδομάδα – πρέπει να είμαστε έτοιμοι όπως ξέρουμε. Περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο. ”

Αν έχει κάποιον προσωπικό στόχο:

“ Δεν έχω στόχο, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω πάντα να βελτιώνομαι, αλλά εξαρτάται επίσης πολύ από τη θέση που παίζεις. Θέλω πάντα να συμμετέχω σε αυτές τις επιθετικές φάσεις. Αύριο θα είμαι έτοιμος. ”

Για τον Darwin Nunez:

“ Ξεκίνησε πολύ καλά – αλλά ίσως η προσαρμογή του χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο. Νομίζω ότι βρίσκεται σε καλύτερη θέση τώρα – αυτό είναι καλό για όλους. ”

Ο Diogo Jota ψάχνει το πρώτο του φετινό γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com